Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

AK Parti il teşkilatının görevden alınma iddiaları asılsız çıktı

Ak Parti Aksaray il teşkilatı görevine devam ediyor!

AK Parti il teşkilatının görevden alınma iddiaları asılsız çıktı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ekim 2016 12:12

Aksaray Ak Parti il teşkilatının görevden alındığı iddiası bir köşe yazarı tarafından ortaya atılmıştı. Söz konusu gazetecinin 27 Eylül tarihinde kaleme aldığı köşe yazısında Ak Parti il teşkilatının görevden alındığı ve tebliğ yazısının beklendiğini iddia etmişti.

Yazar, Genel Merkez’in il teşkilatını kesin olarak görevden alındığı tezi üzerinden ilgili yazısında il teşkilatının yönetim ve politikalarını da sert dille eleştirmişti.

İlgili yazının üzerinden 20 gün geçmesine rağmen Ak Parti il teşkilatının görevine devam etmesi, iddiayı ortaya atan yazarın Aksaray’ın kamuoyunu yanlış bilgilendirmekle suçlandığı ve Aksaray halkının bu konuya tepki gösterdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili Aksaray Ak Parti teşkilatından bir açıklama yapılmazken bu gibi asılsız haberlerin teyit edilmeden yayınlanması durumunda hem şehir hem de parti zarar gördüğü muhakkak. Başta Aksaray teşkilatının bu asılsız, yaralayıcı, kasıtlı yazıya doğal olarak da gazeteciye hesap sorması beklendiği aşikârdır. Başka bir konu da teşkilatın sessiz kalarak sanki yazı doğruymuş gibi beklemesidir.

YORUMLAR

  1. doğan er dedi ki:

    bu dediğiniz gazetecinin kim olduğunu herkes biliyor. işi gücü kendinin reklamını yapmak olan yalancı ve zavallı birisi. buna yazma fırsatı verenler de bunun gibi işte ne olacak.

  2. mustafa dedi ki:

    haberde bahsedilen köşe yazarı için bir yaptırım oldu mu acaba? il teşkilatından da bir açıklama olmadı sanırım? bilgi verir misiniz.