Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Belediyesi 6 yeni aracın tanıtımını yaptı

Aksaray Merkez’in 700 km olan kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattının sürekli bakım, onarım ve temizliği için alınan tam donanımlı 6 adet araç hizmete sunuldu..

Aksaray Belediyesi 6 yeni aracın tanıtımını yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Kasım 2016 16:16

Su ve Kanal Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 1 adet büyük tip kombine kanal açma ve temizleme aracı, 1 adet küçük tip kombine kanal açma ve temizleme aracı, 3 adet vidanjör aracı ve 1 adet vinçten oluşan toplam 6 adet yeni araç, tanıtım yapılarak hizmete sunuldu

Aksaray Belediyesi araç parkında düzenlenen törene, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve işçiler katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye araç filosuna katılan 6 adet yeni hizmet aracının Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Törende yaptığı konuşmada belediyenin hizmet kalitesini arttırmak için yeni araçlarla araç filosunu güçlendirdiklerinin altını çizen Başkan Yazgı “Belediyemize kombine ve vidanjör araç alımını gerçekleştirdik. Allah inşallah kazasız belasız bir şekilde memleketimize güzel hizmetler sunmayı bizlere nasip etsin ”dedi.

Yeni alınan araçlar hakkında bilgi veren Başkan Yazgı “Aksaray Belediyemizin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından; şehrimizde yaşanan yağışlarda olası su basma ve sel felaketlerine önlem almak ve toplam uzunluğu yaklaşık 700 km olan kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattımızın sürekli bakım, onarım ve temizliği için su basma ve çekme özellikleri olan kombine ve vidanjör araç alımı yapılmıştır” dedi.

Alınan araçların ihalesinin geçtiğimiz Mayıs ayında yapıldığını ifade eden Başkan Yazgı “2015 yılı içinde alınacak araçların sayıları ve teknik özellikleri belirtilerek 20.05.2016 tarihinde ihalesi yapılmış ihale kapsamında 1 adet büyük tip kombine kanal açma ve temizleme aracı, 1 adet küçük tip kombine kanal açma ve temizleme aracı, 3 adet vidanjör aracı ve 1 adette vinç olmak üzere toplam 6 adet aracın alımı gerçekleştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı, “Belediyemize kazandırdığımız bu araçlar vatanımıza, memleketimize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurban kesilerek dualar edildi ve yeni alınan araçlar “Hayırlı uğurlu olması” temennisiyle Aksaray halkının hizmetine sunuldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.