Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray İl Özel İdaresi 11 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden açıklanan duyuruya göre Aksaray İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alım İlanı yayımlandı..

Aksaray İl Özel İdaresi 11 Sözleşmeli Personel Alım İlanı
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ocak 2017 01:16

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden açıklanan duyuruya göre Aksaray İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alım İlanı yayımlandı.

ALINACAK PERSONEL:

9 Mühendis

2 Tekniker

1 Topograf

BAŞVURUDA ARANAN ŞARTLAR:

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2- Atanacağı pozisyon itibariyle Tablo 1’de gösterilen öğrenim şartlarına haiz olmak,

3- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş olmak.

4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya engeli bulunmamak.(Sözlü sınavı kazanan adaydan heyet sağlık raporu istenecektir.)

5- Herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik ve yaşlılık aylığı alıyor olmamak.

6- İl Özel İdaresinde görev yapan personelin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek.

7- İlimizde şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. Maddesinde “İl Özel İdaresinin görev alanı il sınırını kapsar” hükmüne istinaden İlimize bağlı ilçelerde, İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek.

8- Başka Kurumlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak. 9. Aksaray İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ:

1- Adayların 20.01.2017-26.01.2017 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar dilekçe, özgeçmiş, iş başvuru formu, yerleşim yeri belgesi, diploma fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durum belgesi ile birlikte Aksaray İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

2- Posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3- Gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar veya sahte evrakla müracaat edenler işe başlamış olsalar bile sözleşmeleri iptal edilecek ve haklarında suç duyurusunda bulunulacaktır.

4- Sözlü Sınav 31.01.2017 Salı günü saat 09:00’ da Aksaray İl Özel İdaresi hizmet binasında yapılacaktır.

5- Sözlü Sınavı kazanan adayların isimleri İdaremizin resmi internet sitesinde www.aksarayozelidare.gov.tr ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ niteliğinde kabul edilecek olup, ilgililere ayrıca yazılı ya da sözlü olarak tebligat yapılmayacaktır.

6- Sınavda en yüksek puanı almış aday sınavı kazanmış sayılacaktır.

7- Başvuru Formu İdaremizin resmi internet sitesi www.aksarayozelidare.gov.tr adresinden temin edilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR

  1. Ben muhammed ve şammas Doğanay sız buyuklerıme marsuatımız var merkez aksaraya balı hatıpa tolu köyünde ıkametkah etmekteyım hayvanlarımızın otlatmaya alanımız kısıtlı olduğundan bu konuyla ılgılenmenızı önemle rıca ederız