Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray’da 4’üncü Klasik Otomobil Rallisi başladı

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘4’üncü Ihlara Klasik Otomobil Rallisi’ Gençlik Festivali kapsamında başladı..

Aksaray’da 4’üncü Klasik Otomobil Rallisi başladı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mayıs 2017 22:41

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘4’üncü Ihlara Klasik Otomobil Rallisi’ Gençlik Festivali kapsamında başladı.

Kılıçaslan Parkı’nda organize edilen 1’inci Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilen ‘4’üncü Ihlara Klasik Otomobil Rallisi’ni izlemeye Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören klasik araçlar renkli görüntülere sahne olurken, protokol tarafından verilen startla klasik araçlar belde ve ilçelerin kapsayan güzergahta yarışa çıktı. 1. gün Ihlara Vadisi güzergahında hareket edecek otomobiller, akşam saatlerinde yeniden Kılıçaslan Parkı’na dönecek.

Yıllara meydan okumuş 70’in üzerinde klasik otomobilin katıldığı ralli hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “İlk sene daha az otomobil vardı ama şu anda 70’in üzerinde otomobilim katılıyor. Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek bunu gerçekleştiren bütün yarışseverlere teşekkür ederiz. Aksaray Belediyesi olarak halkımızın teveccühü ile devam edecek olan ve bu yarışmaya katılanlarda Aksaray’ımızın en önemli yerlerini, tarihi mekanlarını geziyorlar. Dolayısı ile oraları da tanıtmış oluyorlar ülkemize. Bizim buradaki amacımız önce bir farkındalık oluşturmak, şehrimizi daha iyi tanıtmak, birde klasik araç tutkunlarını bir mekanda buluşturarak böyle bir etkinliği sağlamak. En güzel yerlerini gezmek sureti ile de Aksaray’ımızın tanıtımına katkıda bulunmak” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ralliye eşi ile birlikte bindiği klasik araçla katılarak programa renk kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.