Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray’dan Akkoç Lojistik filosuna 50 adet Actros çekici

İç Anadolu bölgesinin en büyük nakliye firmalarından olan Akkoç Lojistik filosuna ilk kez Euro 6 motorlu araç katarken tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı..

Aksaray’dan Akkoç Lojistik filosuna 50 adet Actros çekici
Aksaray Anadolu AŞ
19 Temmuz 2017 00:15

İç Anadolu bölgesinin en büyük nakliye firmalarından olan Akkoç Lojistik filosuna ilk kez Euro 6 motorlu araç katarken tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Akkoç Lojistik bu alım ile filosundaki araç sayısını 200’e yükseltti.

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Ankara Çekici Satış Müdürü Ferit Akman, Akkoç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özenmiş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Akkoç katıldılar. Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Koluman Ankara tarafından gerçekleştirilen bu satış, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler şirketi tarafından kredilendirildi.

Mercedes-Benz Türk ve Akkoç Lojistik yöneticilerinin katıldığı törende Akkoç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özenmiş, “Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirliği kapsamında yeni bir adım daha attık. Filomuza kattığımız ilk Euro 6 araçların Mercedes-Benz marka çekici olması gerektiği bizim için hep belliydi. Yurtiçi nakliye ve uzun yol yük taşımacılığında kullanacağımız Actros çekicilerin yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorlara sahip olması bizim için çok önemli bir unsur. Araçların düşük emisyona sahip olması ve Mercedes-Benz’in yaygın servis ağına sahip olması artı etkenler. Bu araçların işletme maliyetlerinin düşük olması bizim toplam maliyetlerimizi düşürüyor ve karlılığımıza önemli bir katkı sağlıyor. Mercedes-Benz markasına olan güvenimiz zaten tam. Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve Koluman Ankara’ya her zamanki verimli işbirlikleri için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ise “Bizim için önemli bir iş ortağımız olan Akkoç Lojistik şirketine 50 adet Mercedes-Benz Actros çekici teslimatını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Mercedes-Benz çekicileri yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisinde performansını daha da artırdı. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile Actros müşterilerimize ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Mercedes-Benz Türk olarak her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya bundan sonra da özen göstereceğiz. 50. yılımızı kutladığımız bu önemli senede Mercedes-Benz Türk olarak sektördeki liderliğimizi sürdürüyor, müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Yeni araçların Akkoç Lojistik’e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Bir vatandaş dedi ki:

    Hayırlı olsun…