Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Altınsoy: Seni Başkan yapacağız!

Altınsoy: Seni Başkan yapacağız!
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2018 00:44

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bugün 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Aksaraylılarla birlikte büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını söyledi.

Bütün Aksaraylıları bugün saat 17:00’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet eden Başkan Altınsoy, “Türkiye’nin adeta yeni bir istiklal savaşı verdiği bugünlerde Cumhurbaşkanımızın Aksaray ziyareti çok önemli. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için tüm hazırlıklarımız tamam.

24 Haziran seçimleri sadece bir seçim değil, bir milletin kaderinin seçimidir. 24 Haziran milletin yeniden doğuşu ve yükselişidir. Bütün asalaklardan, yüklerden, ayak bağlarından kurtularak girdiğimiz bir seçimdir. Ne yapsalar ne etseler boş. Bu milletin iktidarı Allah’ın izniyle 24 Haziran’da göreve gelecektir ve 5 yıl boyunca kesintisiz olarak milletimize hizmet edecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, miting programının ardından, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Aksaraylılar ile iftar programında bir araya geleceğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Allah’ın izniyle 24 Haziran’da güçlü bir destekle, rekor bir oy ile Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan yapacağız” ifadelerine yer verdi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.