Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
BİST 8.740,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Başkan Altınsoy’dan Okuma-Yazma Seferberliğine çağrı

Başkan Altınsoy’dan Okuma-Yazma Seferberliğine çağrı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Şubat 2018 20:47

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma-yazma seferberliğine tüm Aksaraylıların duyarlı olmasını belirterek, “İlimizdeki okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı halk eğitim merkezlerinde açılacak kurslara bekliyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma-yazma seferberliğine, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’da çağrı yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm ilçelerde ve merkezde bulunan Halk Eğitim Merkezlerinde Okuma-Yazma kurslarının yapılacağını kaydetti.

Okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmamasının ülkenin geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Altınsoy, “Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuma yazma seferberliği başlattı. Bizler de Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına duyarsız kalmadık. Valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz tüm ilçelerimizde okuma yazma kursları açıyor. Kayıtlar halk eğitim merkezlerinde alınıyor. Özellikle gençlerimize sesleniyorum; okuma yazma bilmeyen annenizi, babanızı, büyüklerinizi ve mahallenizde tanıdığınız kişileri bu kurslara kayıt yaptırın. Bu kurslara katılanlara okuryazarlık belgesi verilecek. Ak Parti olarak bu seferberliği destekliyor ve tüm vatandaşlarımızı bu seferberliğe destek olmaya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.