Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Koordinatör Milletvekili Poyraz Rektör Şahin’le görüştü

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, asıl olanın memleketin gelişmesi olduğunu; bu düsturla, Türkiye’de son yıllarda artan bir ivmeyle üretilen çalışmalara katkı sunmaya gayret gösterdiklerini söyledi..

Koordinatör Milletvekili Poyraz Rektör Şahin’le görüştü
Aksaray Anadolu AŞ
10 Ağustos 2017 16:19

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, asıl olanın memleketin gelişmesi olduğunu; bu düsturla, Türkiye’de son yıllarda artan bir ivmeyle üretilen çalışmalara katkı sunmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

22, 23 ve 24’üncü Dönem AK Parti Bilecik Milletvekili ve şu anda AK Parti Aksaray, Niğde ve Kırşehir Koordinatörü Dr. Fahrettin Poyraz, ASÜ Rektörü Şahin’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan ve akademik manada yapılan her başarılı çalışmanın, memleket için büyük bir anlam ifade etiğini kaydeden Poyraz, geleceği kuracak olan gençlerin üniversitelerde yetiştiğini ve bu manada buralarda yapılan her çalışmayı önemsediklerini belirtti. Rektör Şahin ve ekibinin de, Türkiye’nin dinamik yükselişiyle uyumlu şekilde hizmetler ürettiğini kaydeden Dr. Fahrettin Poyraz, “Sayın Hocamızı çalışmaları münasebetiyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. ASÜ’nün hızlı şekilde büyüyen ve akademik olarak da, kendi ölçeğindeki üniversiteler arasında birinci olduğunu ifade eden Rektör Şahin, Türkiye’nin son yıllarda yakaladığı ivmeye katkı sunmaya gayret ettiklerini belirtti.

Yapılan kısa açıklamaların ardından Poyraz ve Şahin, istişarelerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.