Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Şehit Aileleri Derneği’ne anlamlı ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Aksaray Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti..

Şehit Aileleri Derneği’ne anlamlı ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
12 Aralık 2017 16:23

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Aksaray Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

Başkan Altınsoy, “Derneğimiz, bu ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerimizi temsilen görev yapıyorlar. Onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında devletimiz ile ailelerimiz arasında bir köprü vazifesi icra ediyorlar. Bugüne kadar çok başarılı hizmetler yaptılar. Ailelere sahip çıkmak adına devletimiz ile olan ilişkilerin düzenlenmesi adına çok güzel işler yapıyorlar. Bizler Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız ile Ak Parti Teşkilatları olarak, derneğimizin, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü bu vatanı ve bu toprağı kutsal yapan onların şahadete eriştikleri anda toprağa akıttıkları o mukaddes kanlarıdır. Onların hatıralarını yaşatmak, sahip çıkmak, ailelerine sahip çıkmak bizim en asli ve en öncelikli görevimizdir. Bu vatan için hayatlarını kaybetmiş olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize şifalar niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Koçak ise nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’e teşekkür ederek, “Bizim her türlü en ufak sıkıntımızda aradığımız zaman ne ihtiyacımız varsa anında yerine getiriyorsunuz. Sizlere derneğimizin, şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olduğunuz için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.