Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Toprak: CHP yerine kendini eleştir

CHP İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün Cumhuriyet Halk Partisi’nin KHK’ları Anayasa Mahkemesine götürmesini eleştiren açıklamasına dair bir basın bildirisi yayınladı..

Toprak: CHP yerine kendini eleştir
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ekim 2016 12:32

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

“Aksaray Milletvekilimiz Sayın İlknur İnceöz Cumhuriyet Halk Partisi’nin KHK’ları Anayasa Mahkemesine götürmesini eleştiriyor. Ana Muhalefet partisinin yasal haklarını kullanmasından vatandaşın hukuki haklarının elinden alınmasını eleştirmesinden neden korkuyorsunuz. Bu ülke de demokrasi varsa herkes yasal hakkını korkmadan, çekinmeden kullanmalıdır. Oysa siz ana muhalefet partisine bile baskı uygulamaya kalkışıyorsunuz. 14 yıldır iktidarda olan bir partinin mensubu iken ve kayyum atanan o belediyeler sizin iktidarınız altında ileri sürdüğünüz suçları işlerken neredeydiniz?

İçişleri Bakanlığı Cumhuriyet Halk Partili belediyelere arka arkaya müfettiş gönderirken, soruşturmalar açarken o ileri sürdüğünüz diğer partili belediyelere neden müfettişler gönderilmedi neden soruşturmalar açılmadı? Göz mü yumdunuz? Yoksa çekindiniz mi? Siz Cumhuriyet Halk Partisini eleştireceğinize önde kendinize bakın.

Basına yansıyan resimlerinizle ilgili hiçbir açıklama yapmadınız. Bu konuda Afrika’ya kadar da gittiniz mi acaba? Öncelikle bu genel politikayı bırakalım, ilimize dönelim. Havaalanına ne oldu? Son günlerde yine Kapadokya Havaalanı’nın reklamı yapılmaya başlandı, servis konulmuş güya daha öncede konulup kaldırıldı. Trenden ne haber? İlçelerimizin ilimizle bağlantısı karayollarından haberiniz var mı? Sarıyahşi ilçemiz Kırşehir’e trilyonlar harcanarak kara yolu bağlantısı yapıldı. Aksaray bağlantısı neden yapılmadı, hala köy yolu olarak duruyor. Şimdilik bunları bir cevaplandırın ve Aksaray Hastanesi’nden her gün Kayseri ve Konya’ya sevk edilen kişilerin sayısını öğrenin, ondan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’ni ana muhalefet partisi olarak yaptığı bir haksızlık, hukuksuzluk varsa eleştirin.”

YORUMLAR

  1. Muhsin dedi ki:

    Pensilvanyada el pence duranlar kendilerini kurtarmak icin chp ye laf söyleyip yerini saglama aldıgını sanıyor mutlaka o kodese girecek öyle bu ülkede hain darbe yapanlara kol kanat gelenler hesap verecek