Dolar 32,3810
Euro 34,6951
Altın 2.400,49
BİST 10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Az Bulutlu
Aksaray
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

ASÜ Mühendislik Fakültesi ekip çalışmasıda

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Aynı gemideyiz” ruhuyla hareket etmenin, başarı için çok önemli olduğunu söyledi..

ASÜ Mühendislik Fakültesi ekip çalışmasıda
Aksaray Anadolu AŞ
22 Haziran 2017 18:57

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Aynı gemideyiz” ruhuyla hareket etmenin, başarı için çok önemli olduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen Akademik Kurul Toplantısına katılan ASÜ Rektörü, samimi gayret ve heyecanı büyüterek çalıştıklarını ifade etti. Hiçbir çalışmanın tek başına yapılamayacağını, ekip çalışması neticesinde güzel işlerin meydana çıktığını belirten Prof. Şahin, “Bugüne kadar sonuçlandırdığımız işleri ve planladığımız çalışmaları, ziyaretlerimizde çalışma arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu ziyaretler aynı zamanda sorunların paylaşılması, çözüm önerilerinin tartışılması açısından önem arz ediyor.” dedi. Mühendislik Fakültesi’nin ASÜ’nün önemli bir parçası olduğunu, bulunduğu yerden daha ileri noktalara varabilecek kapasiteyi taşıdığını dile getiren Şahin, “Kurum kültürü en oturmuş fakültelerimizden birisi Mühendislik Fakültesi’dir. Bunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ve akademisyenlerin katıldığı toplantı; Dekan Prof. Dr. Semih Ekercin’in Fakülteye dair bilgileri heyete aktarmasıyla sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.