Dolar 32,3528
Euro 34,8005
Altın 2.399,63
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Üzerimize düşen ödevleri yerine getirmenin gayretindeyiz

Üzerimize düşen ödevleri yerine getirmenin gayretindeyiz
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2019 20:57

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, pek çok bakımdan ASÜ’nün, kendisiyle aynı dönemde kurulmuş üniversiteler arasında üst basamaklarda yer aldığını ifade etti.

Rektör Şahin, yardımcılarıyla birlikte İşadamı Orhan Ağaçlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Son 4 yıl içerisinde üniversitede yaşanan gelişmelere ve akademik başarılara dair bilgiler veren; özellikle de ihtisaslaşma sürecine dikkat çeken Rektör Şahin, şehrin ve ülkenin kalkınması adına yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.

İhtisas üniversitesi olarak seçilmenin yeni bir ufuk ve yeni bir üretim kültürünü beraberinde getireceğini kaydeden ASÜ Rektörü, “Biz her alanda üzerimize düşen ödevleri titizlikle yerine getirme gayretindeyiz. Spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma projesi kapsamında da tarama toplantıları, çalıştaylar, bilgilendirmeler, ziyaretler gerçekleştiriyor; tüm paydaşlarla süreci etraflı biçimde konuşuyoruz. Bu, şehrin bir projesidir ve Üniversite olarak biz, üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Şahin, kampüsün fiziki olarak ciddi bir büyüme içinde olduğunu, aynı zamanda ASÜ’nün akademik başarılar konusunda da üst basamaklarda yer aldığını vurguladı.

İşadamı Orhan Ağaçlı da, ASÜ’nün şehrin önemli bir değeri olduğunu belirterek, Şahin’e ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.