Dolar 32,4585
Euro 34,7929
Altın 2.427,46
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 22°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 15°C

Kitap konaklarında inşaat çalışmaları devam ediyor

Kitap konaklarında inşaat çalışmaları devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
8 Ocak 2021 20:40

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eğitim ve kültür alanında şehre kazandırmayı planladığı ve geçtiğimiz günlerde temelini attığı kitap konaklarında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray Belediyesinin TOKİ Bölgesine, Hasas ve Nakkaş Mahalleri ile Paşacık Mahallesinde başlatmış olduğu inşaat çalışmalarında temel atmanın ardından zemin kat seviyesine çıkıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in, seçim öncesinde vaat ettiği projelerden biri olan Kitap konakları projesi ile şehrin üç farklı noktasında yapılan kitap konakları ve mevcut bulunan Nuri Yazıcı Kitap konağı kitapseverlerin hizmetinde olacak.

Aksaray Belediyesi, vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, düzenli okumaya teşvik etmek ve kitap kaynaklarına erişimi daha kolaylaştırmak için hayata geçirdiği kitap konakları iki kattan oluşacak.

Toplam 360 metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan kitap konaklarında kitap severler için kitap okuma alanları, araştırma yapma alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Toplumun her kesiminden vatandaşa hitap edecek olan Kitap Konakları’nın inşaat çalışmalarına aralıksız devam edilerek 2021 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehre kazandırılacak kitap konaklarından her yaş grubundan vatandaş ve öğrencinin faydalanabileceğini söyledi. Başkan

Dinçer, kitap çeşitliliği noktasında zengin bir kaynak noktası olacak olan yeni kitap konaklarında öğrencilerin ders çalışmaları için gerekli alanlarında oluşturulacağını duyurdu. Kitap konakları yapımına başlanıldığını belirten Başkan Dinçer, projenin en kısa zamanda hayata geçmesi ve hizmete sunulması için çalışmaların hassasiyetle takip ettiğinin altını çizdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.