Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Actera’dan ‘Brew Games’e 4 Milyon Dolarlık Yatırım

2006 yılından beri Türkiye’de hizmet vermekte olan ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla da ülkemizin en büyük özel sermaye şirketi olma unvanına …

Actera’dan ‘Brew Games’e 4 Milyon Dolarlık Yatırım
Aksaray Anadolu AŞ
25 Şubat 2021 22:12

2006 yılından beri Türkiye’de hizmet vermekte olan ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla da ülkemizin en büyük özel sermaye şirketi olma unvanına sahip “Actera“, Türkiye merkezli bir oyun şirketi olan “Brew Games”e 4 milyon dolarlık yatırım yaptı. Özellikle de Brew Games cephesinde memnuniyetle karşılanan bu yatırım, şirketin büyümesi için önemli bir adım olacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Actera yetkilileri, Brew Games’in oyun geliştirme konusundaki potansiyeline olan inançlarının tam olduğunu ifade ettiler. Yatırımların sadece bunlarla sınırlı olmayacağını da vurgulayan Actera, Türkiye’nin özellikle de mobil oyun sektöründe daha iyi bir yere gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini duyurdular.

Brew Games cephesinde yüzler gülüyor

blank

Aldıkları 4 milyon dolarlık yatırımla ilgili açıklamalarda bulunan şirket CEO’su Ufuk Benli, böyle bir yatırım aldıkları için gururlu ve sevinçli olduklarını söyledi. Bir yandan oyun geliştirmeye çalışırken diğer yandan da sektörün büyümesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Benli, Türkiye’de özellikle de son beş yılda mobil oyun sektöründe güzel adımlar atıldığını, bunların devam etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

4 milyon dolarlık yatırımın mümkün olan en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiği herkes tarafından biliniyor. Bu bağlamda da stratejisini oluşturan Brew Games yöneticileri, bu yatırımla ekibini büyütmeyi, yepyeni oyunlar üzerinde çalışmayı ve yazılım otomasyon süreçlerini de iyileştirmeyi amaçlıyor. Şirket ayrıca bu yatırımın bir bölümünü de yeni yeteneklerin keşfedilebilmesi için harcayacak.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.