Dolar 32,3422
Euro 34,9817
Altın 2.387,67
BİST 10.203,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 12°C
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Afganistan’a dönmek istediği için şiddet görmüş!

Afganistan’a dönmek istediği için şiddet görmüş!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mayıs 2022 14:30

Eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürüp intihar eden Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultani’nin (35) otopsi işlemleri tamamlandı.

Eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürüp intihar eden Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultani’nin (35) otopsi işlemleri tamamlandı.

Aksaray’da, eşi Gol Bibi Sultani’yi (26) bıçaklayarak, çocukları Meryem (4) ile Merveh’i (3) balkondan atarak öldüren, kendisi de balkondan atlayarak intihara kalkıştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultani’nin (35) otopsi işlemleri tamamlandı.

Afgan aile, 15 gün içinde cenazeleri alınmazsa kimsesizler mezarlığına defnedilecek.

Olay, 25 Mayıs günü sabah saatlerinde Dere Mahallesi Belediye Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ailevi nedenlerden dolayı eşi Gol Bibi Sultanı (26) ile tartışan Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultanı (35), tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet getirerek mutfaktan aldığı bıçakla karısını 5 yerinden bıçakladı. Ardından Meryem Sultanı (4) ve Merveh Sultanı (3) yaşındaki 2 kız çocuğuna yönelen baba çocuklarını oturdukları 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atarken, kendisi de aynı balkondan aşağıya atladı.

Hastaneye kaldırılan anne ve 2 kız çocuğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve tedavisi devam eden baba da olaydan bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti.

Gol Bibi Sultani’nin eşine sıklıkla ülkesine geri dönmek isteğini söylediği, bu nedenle çıkan tartışmalarda şiddet gördüğü iddia edildi.

Olaydan bir süre önce, Gol Bibi Sultani’nin şiddet görünce evi terk ettiği, kocasının kayıp başvurusuyla polis tarafından bulunduğu öğrenildi. Olay gecesi de Gol Bibi’nin çocuklarıyla ülkesine dönmek istediğini söylemesiyle tartışma çıktığı bildirildi.

Otopsileri tamamlanan Mohammed Hossein Sultani, Gol Bibi Sultani ile kızlarının cenazeleri Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’nin morgunda bekletiliyor. Yakınları, cenazeleri 15 gün içinde almazsa Afgan aile Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla belediye ekiplerince kimsesizler mezarlığına defnedilecek. Cenazelerin alınması için şu ana kadar başvuruda bulunulmadığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.