Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ak heyet MEDAŞ ile mutabakat sağladı

Aksaray’da 2 yıldır yaşanan ve özellikle kırsal kesim ağırlıklı mesken aboneliği sorunları, aydınlatma eksiklikleri, elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi ve arızaların süratle giderilmesi konusunda Aksaray Ak Parti Heyeti, Medaş yetkilileri ile bir araya geldi..

Ak heyet MEDAŞ ile mutabakat sağladı
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2015 15:38

Toplantı ile birlikte ilimizdeki enerji sektöründeki sorunlar sıfır noktasına getirildi. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı sn.Ali Rıza Alaboyun’un gelmesi ile birlikte ilimizde enerji yatırımcıları ile toplantıyı da ilimizde yapan Alaboyun, ayrıca Aksaray’ın enerji sektöründe sorun istemediğini ve tüm sorunların en kısa zamanda çözümlenmesi konusunda talimat verdi. Grand Altuntaş Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Aksaray Milletvekili ve Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti katıldı. MEDAŞ İcra Kurulu Direktörü Ahmet Önder Kazazoğlu, MEDAŞ Genel Müdürü Muhittin Murat ve MEDAŞ’ın genel müdür yardımcıları ile yöneticilerinin iştirak ettikleri toplantıda sorunlar bir bir masaya yatırıldı. Tüm sorunları ele alan AK Heyet ve MEDAŞ Heyeti yapılan toplantı sonrası tüm sorunlara bir çözüm getirerek sıkıntıları ortadan kaldırdı.

ENERJİYE İLİŞKİN KONULARI MASAYA YATIRDIK

Konuyla ilgili bilgiler veren AK Parti Gurup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Aksaray’da enerjiye ilişkin konuların masaya yatırıldığını belirterek, “MEDAŞ yetkililerimiz ile birlikte Aksaray’ımızdaki elektrik konularını ele aldık. Aksaray’ımızın enerjiye ilişkin konularını dile getirdik. Burada özellikle köylerimizde 2004 sonrası yapılanmalarda elektrik bağlanamayan köy yerleşim yerlerindeki yapılarımıza elektrik verilmesini görüştük. Elektrik kesintileri yaşanmaması ve hatta sıfırlanması için takviye yatırımların yapılması gerektiğini yetkililerimize ilettik. Toplantımız gerçekten çok verimli geçti. MEDAŞ ile ilgili sorunların çözümü konusunda da önerilerde bulunduk. Toplantının ardından önemli bir şekilde mutabakat sağladık” dedi.

TERÖRÜ HER ŞEKLİYLE LANETLİYORUZ

Ardından dün Ankara’da yaşanan patlama konusuna değinen Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, “Terörü şiddetle lanetliyoruz. Allah bir daha ülkemize böyle acı yaşatmasın. Nereden ve hangi cenahtan gelirse gelsin, saldırı hangi cenaha karşı olursa olsun terörü lanetliyoruz. Ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Vatandaşlarımızın dünden daha sağduyulu olması lazım. 20 Temmuz’dan beri ülkemizin kardeşliğini, birliğini, beraberliğini ve demokrasisine, kısacası milletimizi hedef alan terör saldırılarını lanetliyoruz. Buna ilişkin tüm çalışmalarımız ve mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” dedi

ENERJİ KONUSUNDA CİDDİ SÖZLER ALDIK

Enerji konusunun masaya yatırıldığı toplantıyla ilgili bilgiler veren AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise özellikle vatandaşlardan, köy ve merkez mahalle muhtarlıklarından gelen tüm talepleri topladıklarını, bu toplantıda tüm enerji konusunu masaya yatırdıklarını kaydetti. Enerji konusunda artık enerji problemlerinin en aza indirileceğini belirten Başkan Karatay, “Vatandaş ve özellikle muhtarlarımızdan gelen talep ve önerileri değerlendirmeye aldık. Toplantıda MEDAŞ’ın üst düzey yöneticileri ile bir araya gelip bu talep ve önerileri bir bir görüştük. Allah izin verirse tüm enerji konusunda MEDAŞ yetkililerinden söz aldık. Artık inşallah enerji konusu küçücükte olsa bir problem yaratmayacak. Ayrıca MEDAŞ yetkilileri ile her ay bir araya gelip talep ve önerileri, yeni yatırımları konuşacağız” şeklinde konuştu..

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.