Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Ak Parti heyeti inşaat işçileriyle buluştu

Ak Parti heyeti inşaat işçileriyle buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2018 12:45

AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve Muhammed Aktaş, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Ali Rıza Alaboyun, önceki dönem Milletvekili Ahmet Yaşar ve beraberindeki heyet, inşaatta çalışan işçileri ziyaret etti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan AK Parti teşkilatı, seçim öncesinde mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak hatta kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret ediyor.

Seçim çalışmalarına işyeri ve esnaf ziyaretlerini ekleyerek gece gündüz çalışan AK Heyet, inşaat sektöründe çalışan işçileri de unutmadı. İşçileri çalıştıkları inşaatta ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, “Alın teriniz bize emanet” dediği inşaat işçilerine “Ülkemizin daha fazla güçlenmesi ve büyümesi için istikrarın sürmesi gerekiyor. İstikrar için ise sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler alın teriniz ile para kazanıyorsunuz. Alın teriniz bizim için çok kıymetli. O yüzden sizlerin birer temsilcisi olarak mecliste sizin sesiniz olmaya geldik” dedi.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise işçilere “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Türkiye’nin aydınlık yarınları için milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz çalışmaya hazırız” mesajını verdi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise yapılacak seçimle “Yeni dönemde daha büyük daha güçlü bir ülke olacağız. İşte bunun için artık ‘Vakit Türkiye Vakti’ diyoruz” vurgusunda bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kendilerini dinlemeye gelen işçilere teşekkür ederek işlerinde kolaylıklar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.