Dolar 32,3844
Euro 34,7287
Altın 2.432,75
BİST 9.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Ak Parti heyetinden Güzelyurt ve Gülağaç ziyareti

Ak Parti heyetinden Güzelyurt ve Gülağaç ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ekim 2020 12:11

Aksaray’da 7. Olağan İlçe kongrelerin tamamlanmasıyla teşkilatlara hayırlı olsun ziyaretlerine devam eden AK heyet, Güzelyurt ve Gülağaç ilçe teşkilatları ile esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerine Güzelyurt ilçesinden başlayan Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM ve yönetim kurulu üyeleri, yeniden seçilen AK Parti İlçe teşkilat başkanı Murat Günalp ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’nu da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan AK heyet, daha sonra ilçe meydanında esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Buradaki ziyaretlerin ardından ilçeden ayrılan AK heyet, Gülağaç ilçesine hareket etti. Burada AK Parti İlçe teşkilatı tarafından karşılan AK heyet, 7. Olağan Kongrede başkanlığa seçilen Harun Abur ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

2023 yılının AK Parti ve ülke için önemine değinen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti 2023 yılı hedeflerine sağlam, karakterli ve bu işe gönül vermiş kişilerin omuzlarında yükselecektir. Amacımız baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Değerli teşkilat mensuplarım, sadakat ve sabrı birleştirin. Bu iki mihvalle birlikte elhamdülillah davamızı çok çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Konuşmasında kibir ve ‘ben’ eksenli düşüncelerin zararından da bahseden Başkan Altınsoy, “Ben varsam AK Parti’de her şey güllük gülistanlık, ben yoksam her şey tufan’ mantığını bir tarafa bırakmak lazım. Bizler birbirimizin başarısı için çalışmalıyız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. Teşkilat ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden AK heyet, ilçeden ayrılmasıyla program sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.