Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ak Parti İl Başkanı Aktürk’ten teşekkür mesajı

Ak Parti İl Başkanı Aktürk’ten teşekkür mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mayıs 2023 12:19

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 14 Mayıs seçimlerinin ardından teşekkür ve ikinci tur seçimlerine yönelik mesaj yayınladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 14 Mayıs seçimlerinin ardından teşekkür ve ikinci tur seçimlerine yönelik mesaj yayınladı.

Tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’a yakışır bir şölen havası içinde gerçekleştiğini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Aksaray’ımız bir kez daha liderine, partisine ve Cumhur İttifakına güçlü bir destek vermiştir. Kıymetli Aksaraylı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”

Milletimiz; Kandil’den, Pensilvanya’dan, sosyal medya mecralarından ve yabancı dergi kapakları üzerinden yapılan siyaset mühendisliklerine rağmen özgür iradesi ile dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını dile getiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Türkiye’nin kaderini oyladığımız 14 Mayıs seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 oy oranıyla, en yakın rakibine büyük fark atarak sandıktan açık ara birinci çıkmıştır. Aksaray’ımız ise Cumhurbaşkanına en çok oy veren iller içerisinde yer aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de çoğunluğu Cumhur İttifakına vererek bize ve İttifakımıza güvendiğini, inandığını, geleceğini burada gördüğünü teyit etmiştir. 14 Mayıs’ta sandığa giderek, özgür iradelerini yansıtan tüm vatandaşlarımıza, yurtdışıyla birlikte 56 milyon insanımızın her birine katkıları ve saygıdeğer oyları için teşekkür ediyorum. Emeğini esirgemeyerek, gecesini gündüzüne katan İl yönetim kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve üyelerimize, Belde Başkan ve üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve üyelerimize, sandık kurulu üyelerimize, sandık müşahitlerimize, mahalle başkanlarımıza, okul sorumlularımıza, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.”

Aksaray’ın bu defa tarihi bir oyla Cumhurbaşkanına destek vereceğine inandığını vurgulayan Başkan Aktürk, “Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamalara göre en yakın rakibimizle aramızdaki 2 buçuk milyon oy farkına rağmen Cumhurbaşkanı seçimi, ikinci tura kalmıştır. AK Parti olarak 21 yıldır bizim için seçim çalışması, seçimin bittiği günün ertesi günü başlar. Durmak yok, yola devam diyerek Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda 28 Mayıs için bugünden itibaren çalışmaya başladık. Milletimiz şaşmaz ferasetiyle, bu sefer daha güçlü bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verecektir. Hangi siyasi partiye gönül verirse versin tüm vatandaşlarımızın oyuna talip olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. İkinci turda zaferimizi taçlandırarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Aksaray’ımız için, Türkiye için, durmadan, yorulmadan, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Doğru Zamanda Doğru Adamla, durmak yok yola devam.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.