Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Ak Parti İl Başkanı Karatay’dan Tıp Bayramı kutlaması

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında tüm sektör temsilcilerinin bayramını kutladı.

Ak Parti İl Başkanı Karatay’dan Tıp Bayramı kutlaması
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2017 00:26

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında tüm sektör temsilcilerinin bayramını kutladı.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Tüm insanhların sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri, hastalıktan korunmaları ve bir hastalığa yakalandıklarında tedavilerinin yapılmasında, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının vazgeçilmez bir yeri vardır. Sağlıkçılarımız her daim bizim sağlığımız için gece gündüz çalışan, bize hizmet veren insanhlardır. Türkiye’de insanların sağlıklarına kavuşmaları için, ‘Hipokrat Yemini’ ederek tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle sürdüren, kutsal bir mesleğin mensubu olan hekimlerimizin Tıp Bayrdamı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Karatay, Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da sağlık alanında dünya standartlarına göre teçhiz edilmiş hastane ve sağlık kuruluşları ile hizmet verildiğini belirterek, “Bu kuruluşlarımızda modern, tıbbın bütün uygulamalarının yer aldığı sağlık birimleri ile yöremiz insanına, yerli ve yabancı herkese ayrım gözetmeksizin en iyi şekilde sağlık hizmeti sunulmaktadır. AK Parti iktidarı ile her geçen yıl adeta çığır aştığımız sağlık sektöründe hem vatandaşlarımızın kaliteli ve daha güvenilir, daha kolay sağlık hizmeti alması sağlanmış, değerli hekimlerimizin de daha verimli ve daha güvenilir sağlık hizmetleri verebilmesi sağlanmıştır. Türkiye’de ve Aksaray’ımızda sağlık alanındaki çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ederken, bu anlamlı gün sebebiyle tüm Aksaray halkına öncelikle sağlık ve afiyetler diler, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının en anlamlı günleri olan ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.