Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Ak Parti’de ilçeler yerel seçime hazır

Ak Parti’de ilçeler yerel seçime hazır
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ekim 2018 14:41

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Yerel Seçimler öncesinde istişareler ve değerlendirmelerde bulunmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İlçe ziyaretlerine devam ediyor.

Yerel seçimler öncesi ilçelerde teşkilat mensupları ve İlçe Belediye Başkanları ile istişarelerde bulunmak üzere Eskil, Sultanhanı ilçelerinden sonra Güzelyurt ve Gülağaç ilçesinde bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, konuşmasında yaklaşan yerel seçim dönemi ile ilgili AK Parti teşkilatlarının her zamanki gibi hazır olduğunu. Partimizin ülke genelinde olduğu gibi Aksaray’da da devam eden seçim kazanma geleneğinin devam edeceğinden şüphesi olmadığını belirtti.

Başkan Altınsoy, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ziyaretlerimizi aralıksız sürdürdük. Allah’ın izniyle kazanan yine milletimiz olacak. Bugün baktığımız zaman burada, diri, canlı ve millete dokunan, milletin derdini kendi derdi olarak görüp çözme noktasında irade gösteren bir teşkilatımız var. Bunu net olarak milletimizin teveccühü ile görüyoruz” dedi.

Aksaray’ın seçim dönemlerini İç Anadolu bölgesine hatta Ülkemize örnek olacak kalitede geçirdiğini önümüzdeki seçim döneminin İlimiz, İlçelerimiz ve Beldelerimizde saygı çerçevesinde geçmişte olduğu gibi demokrasi bayramı tadında geçeceğine inandığını belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.