Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Bilgi Evi’ne yapılan saldırıyı kınadılar

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından şehre kazandırılan Aksaray’ın ilk ve Tek Kitap- Kafe’si Cemaleddin Aksaray’i Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırı, Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından kınandı.

Aksaray Bilgi Evi’ne yapılan saldırıyı kınadılar
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2017 11:26

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından şehre kazandırılan Aksaray’ın ilk ve Tek Kitap- Kafe’si Cemaleddin Aksaray’i Bilgi Evi’ne yapılan çirkin saldırı, Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından kınandı.

Bilgi Evi önünde STK temsilcileriyle bir araya gelen Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi

“Aksaray Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak, anlamlı bir mekânda önemli bir hususta basın açıklaması yapmak için toplanmış bulunmaktayız.

Burası Aksaray’ımızda bilgili, kültürlü, güzel ahlaklı, kısaca eğitimli insan sayısının artarak, şehrimize ve ülkemize, hatta insanlığa hayırlı bireylerin çoğalması amacıyla düşünülmüş, içinde binlerce kitap bulunan Bilgi Evi’dir. Lakin yakın zamanda insanlıktan nasibini almamış odaklar tarafından tahrip edilmiştir. Burada duyarlı halkımızdan, bu hizmetlere zarar verenleri uyarmak, engellemek ve hatta emniyet birimlerine ihbar etmelerini tavsiye etmek için toplandık.

Biz, Sivil Toplum Kuruluşları olarak şehrimizin her türlü meseleleri ile alakadar olmak durumundayız ve devletimizin hizmetlerine sahip çıkmak ve çıkmayanları hep birlikte engellemek zorundayız.

Milletin vergisi ile millete sunulan hizmetlere zarar veren kişi ya da kişilerin işledikleri bu suçlar, vatana ihanet etmekten farklı değildir.

Aksaray’ın, Türkiye’mizin en yaşanır ve en sorunsuz, örnek bir şehir olması bizlerin elindedir.

İlimizin her köşesinde çocuklarımız eğlensin diye modern çocuk parkları, otobüs durakları, hasta ve engelli kardeşlerimiz için ücretsiz şarj istasyonları, anında bilgiye ulaşmak için ücretsiz internet noktaları, halkımızın yararına olan etkinliklerin duyurusu ve reklamlar için kurulmuş camlı panolar ve daha çok sayabileceğimiz birçok güzel hizmet. Evet, bizlerin vergisi ile belediyemiz tarafından yine bizlere sunulan birçok güzel hizmet. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Sonuç olarak; Kadın, erkek, yaşlı, genç herkesi, şehrimize layıkıyla sahip çıkmaya ve gereken hassasiyeti göstermeye davet ediyoruz. Güzel Aksaray, güzel ahlaklı, eğitimli insanlarla ancak hak ettiği günleri görecektir. İstersek bunu elbirliği ile başarabiliriz. .”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.