Dolar 32,5948
Euro 34,7845
Altın 2.497,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Aksaray Sanayi Sitesi’nde korkutan yangın

Aksaray’da, sanayi sitesindeki tamirhanenin çatısında çıkan yangın, yandaki inşaat malzemesi deposuna sıçradı. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için çalışma başlattı.

Aksaray Sanayi Sitesi’nde korkutan yangın
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ağustos 2021 13:53

Alınan bilgiye göre, Kamil U.’ya (38) ait kaporta tamirhanesinin çatısında bulunan konteynırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kaporta tamirhanesi bitişiğinde bulunan Fatih Ş.’ye ait lokantanın çatısının birleştiği alanda alevlerin yükseldiğini fark eden esnaflar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil Yardım ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında yangının Vedat K.’ye (46) ait yapı malzemeleri deposuna sıçradı.

İtfaiye ekipleri çok sayıda araç, donanım ve itfaiye eri ile yanan tamirhanesi ve depoya müdahale ederken, esnaflar da itfaiye ekiplerine yardım ederek tamirhane ve depoda bulunan yanıcı malzemelerin tahliyesini yaptı. Tamirhane ve depoda bulunan malzemeleri tahliye ederken dumandan etkilenen 14 kişiye 112 Acil Yardım ekiplerince olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda oksijen tüpleri ile müdahale edildi. Yaklaşık 1 saat süren söndürme çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri malzemelerin tahliye edildiği tamirhane ve depoda soğutma çalışmalarına başladı. Köpük bazlı söndürme ve soğutma çalışması yapılan tamirhane ve depo kullanılmaz hale gelirken, polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırmaya başladı.

Yangında dumandan etkilenen ve hastaneye kaldırılan 11 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.