Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray’a yeni AFAD Müdürü atandı!

Aksaray’a yeni AFAD Müdürü atandı!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ocak 2024 23:59

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 32 ile rotasyon ve revizyon yapılması ile birlikte atama kararlarını yayımladı.

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cezmi Türkmen, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atandı.

32 ile rotasyon ve revizyon yapılması ile birlikte Aksaray AFAD İl Müdürü olarak görev yapan Cezmi Türkmen, Sivas AFAD İl Müdürü olarak atandı.

Türkmen’in yerine ise Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kadir Çelik atandı.

Kadir Çelik kimdir?

1967  Elazığ doğumlu olan Kadir ÇELİK. İlk, Orta, lise ve Üniversiteyi memleketinde okudu. Fırat Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini 1993 yılında bitirdi. .1992-1997 yılları arasında çeşitli özel kuruluşlarda çalıştı. Memuriyete 1997 yılında Erzincan İli, Kemaliye İlçesi, Dutluca Köyünde öğretmen olarak göreve başladı. 1 yıl öğretmenlikten sonra 2 yıl Müdür  Vekili olarak görev yaptıktan sonra 2000 yılında Mülga, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, İmar ev Afet İşleri Şube Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak göreve başladı. 2005- 2010 yılları arasında Mülga, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü, İmar ve Afet İşlerinde, İmar ve Afet İşleri Şube Müdürü olarak görev yaptı.  Bu süre zarfında farklı 2 Erzincan Valisi’nden yaptığı başarılı hizmetler nedeniyle Takdirname ile ödüllendirilmiştir.

Yine, Afet İşleri Genel Müdürlüğünde “Türkiye’nin Afet Yönetimi Sisteminin İyileştirilmesi” projesi kapsamında; 2002 tarihinde ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Y. Doç.Dr. K. Önder ÇETİN, Y. Doç. Dr. B. Sadık BAKIR, Prof. Dr. Polat GÜRKAN ve Y. Müh. Rüçhan YILMAZ tarafından gerçekleştirilen “Zemin Araştırmaları ve Yüzey Zeminlerinin Karakterize Edilerek Belgelendirilmesi” konulu eğitim seminerini başarı ile tamamladı.

2003 yılında Pülümür ve Yöresinde meydana gelen depremde hasar çalışmalarında görev aldı.

2002 yılından 2007 yılına kadar kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonu ve işbirliğini sağlamak amacıyla 7 deprem tatbikatını organize etti.

5902 sayılı kanunun yürürlüğe girmesiyle, 2009 yılında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde göreve jeoloji Mühendisi olarak başladı.2010-2011 yılları sarında Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde jeoloji mühendisi olarak görev yaptı.2013 yılında görevde yükselme sınavında başarı göstererek Afet ve Acil Durum Yönetimi şube Müdürlüğüne atanması yapıldı. Boş kadro olan Mali ve İnsan Kaynakları şube Müdürlüğünü de vekaleten yürütmektedir. Erzincan Üniversitesi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Bölümünde okutman olarak çeşitli dersler vermektedir.

Kızılay, Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Bronz Madalya sahibi olan Kadir ÇELİK, evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

blank

 

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.