Dolar 32,4023
Euro 34,8100
Altın 2.435,19
BİST 9.983,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaray’da 100 bin 903 öğrenci yarıyıl tatiline başladı

Aksaray’da 100 bin 903 öğrenci yarıyıl tatiline başladı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ocak 2024 14:42

Aksaray’da 525 okulda 6551 öğretmenin görev aldığı ve 100 bin 903 öğrencinin eğitim gördüğü eğitim camiasında yarı yıl tatili başladı.

Öğrenciler ve öğretmenler için son ders zilinin çalmasının ardından yarıyıl tatili başladı.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla Kazıcıktol İlkokulunda karne dağıtım töreni gerçekleşti.

Eğitim, öğretim bir ülke için, gelişmek için çok değerli ve kıymetli diyen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Ülkemizin, devletimizin, milletimizin gelişmesi için eğitime bütün dünya pay ayırıyor ve bütün dünya bu konuda kaynaklarını harcıyor. Biz de bu şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak eğitim alanında çocuklarımız için, bizim geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için, bütün okullarımızı elden geçiriyoruz. Atölyeleriyle, konferans merkezleriyle, derslikleriyle okullarımızın iç dizaynı olarak çocuklarımıza, öğretmenlerimize en iyi zeminleri, imkânları tanımaya devam ediyoruz. Tabii burada öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Onlar çok önemli bir iş yapıyorlar. Bir sanatçının mermeri işleyerek ona değer kazandırması ne kadar zor bir şeyse öğretmenlerimiz de o şekilde çocuklarımıza en iyi şekilde ilgi, alaka göstererek eğiterek onları topluma kazandırmaya çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı..

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.