Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’da 2 bin kişi aynı anda iftar yaptı

Aksaray’da 2 bin kişi aynı anda iftar yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Mayıs 2019 17:57

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle belediyenin düzenlemiş olduğu ilk mahalle iftarı da gerçekleştirildi.

Ramazan ayı dolayısıyla Hamit Acar İlkokulu Bahçesinde Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar yemeğine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İftar programına, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Başkan yardımcısı Hıfsı Peker, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile Bayram baba, Kalanlar, Bedirmuhtar ve Şeyh Hamit Mahallelerinden yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

Başkan Dinçer, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada herkesin Ramazan ayını kutlayarak tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.

Ramazan ayında yaşanan manevi atmosferin dünyanın hiçbir yerinde yaşanmadığına dikkat çeken Başkan Dinçer “Mübarek Ramazan ayına iştirak etmiş bulunmaktayız. Bu manevi havayı ve atmosferi dünyanın hiçbir yerinde yaşayamayız. Çok şükür ki Müslüman ülkesinde yaşıyoruz. Memleketimiz selamet içinde. Savaşların olmadığı, barış içinde güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Bu ortamı yaşayamayan Müslüman kardeşlerimizin bu şekilde bir Ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de Ramazan etkinliklerimizi iftar programlarımızı sürdüreceğiz. Sizlerle bir araya geleceğiz. İlerleyen süreçlerde Mahallelerimizi ziyaret edeceğiz. Sizlerin sorunlarına nüfuz edeceğiz. Sizlere yapılması gereken ne varsa bunlara yardımcı olacağız. Hayırlı bir Ramazan ayı geçirmenizi diliyor şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından iftar yaparak oruçlarını açan vatandaşlar, kendilerini bu güzel iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Vatandaşlar, iftar alanına kurulan Beyaz masa birimine müracaat ederek mahalleleri ve kendileriyle ilgili sorunlarını ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.