Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’da 50 özel çocuğa tablet hediye edilecek

Aksaray’da 50 özel çocuğa tablet hediye edilecek
Aksaray Anadolu AŞ
25 Eylül 2020 11:10

İHH İnsani Yardım Vakfı, EĞİTİMDE DAYANIŞMA VAKTİ başlığıyla yeni bir kampanya başlattı. 

Yapılan açıklamada Covid-19 salgın sürecinde, İHH’nın Yetim Projesi kapsamında Türkiye genelinde desteklediği özel çocuklara, uzaktan eğitimlerine katkı amaçlı tablet dağıtılacağı bildirildi.

AMAÇ TÜM ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK 

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, amaçlarının başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi engelli ve öksüz tüm çocuklara imkanlar ölçüsünde yardım etmek olduğunu belirtti. İlk etapta Aksaray’da 50 özel çocuğa tablet hediye edileceği belirtilen açıklamada hayırseverlerin destekleriyle daha fazla çocuğun ihtiyacının giderilmesi bekleniyor.

AKSARAY AÇIK ARA ÖNDE

Aksaray’ın yetim projesini en başarılı şekilde yürüten ve özel emanetleri geleceğe en iyi şekilde hazırlayan İHH teşkilatı olarak her yıl Türkiye geneline örnek gösterildiğini vurgulayan Korkmaz, başarıda katkısı olan herkese teşkilatı adına teşekkür etti.

KENDİ YETİMİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Koronavirüsü ile yeni bir döneme girildiğini hatırlatan Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, eğitim, sağlık, alışveriş, kısaca her alanda kökten değişimin yaşandığını, insanlık olarak tedbirler çerçevesinde ‘farklı normal düzene’ entegre olmanın zaruriyetini dile getirdi. Bu bağlamda eğitimde de köklü değişimlerin yaşandığını, uzaktan eğitim modeli ile nesillerin yetiştirileceğini, yeni dünya düzeninde İHH olarak himayemizde ilgilendiğimiz yetimler başta olmak üzere garip, guraba herkese imkanlar ölçüsünde destek vereceklerini sözlerine ekledi.

EĞİTİME YATIRIM EN ÖNEMLİ İYİLİKTİR

Her fırsatta eğitime yatırımın kaliteli insanların yetişmesine katkı sunduğunu vurguladıklarını belirten Korkmaz, bu kampanya döneminde Aksaray’lı hayırseverleri Yetim çocuklara destek vermeye davet etti.

Bir tablet bedelinin 2000₺ olduğunu hatırlatan Korkmaz, bağış yapmak isteyen vatandaşların Ulu Camii arkasında bulunan İHH dernek binasına giderek veya Aksaray İHH banka hesaplarına havale/EFT yaparak katkı sunabileceklerini belirtti..

YORUMLAR

  1. Emir karaaslan dedi ki:

    Selamun aleyküm abi biz iki kardeşiz sadece bir telefon var ondan kardeşim giriyo ben giremiyorum ben giriyorum kardeşim giremiyo eba canlı derslere giremiyoruz derslerimizden geri kaliyoruz lutfen bize yardimci olurmusunuz ailemizin surekli calistigi is yeri yok