Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaray’da ağaçlar kitap açtı

Aksaray’da ağaçlar kitap açtı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ekim 2022 11:16

Aksaray Belediyesi şehrin en işlek caddelerinden Ebulfeyz Elçibey Caddesinde bulunan ağaçlara “Kitap Günleri” etkinliğine dikkat çekmek için 1000 adet kitap astı.

Aksaray Belediyesi şehrin en işlek caddelerinden Ebulfeyz Elçibey Caddesinde bulunan ağaçlara “Kitap Günleri” etkinliğine dikkat çekmek için 1000 adet kitap astı.

Aksaray Belediyesi 8-16 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 4. Aksaray Kitap Günleri etkinliğini vatandaşlarına duyurmak için ilginç bir yol seçti. Belediye Basın Yayın Müdürlüğü çalışanları tarafından şehrin muhtelif yerlerinde bulunan ağaçlara üzerinde “Bu Hediye Sizin İçin” yazan ve içerisinde kitaplar bulunan poşetler asıldı. Vatandaşlar önce şaşırdı, ardından ağaçlardan poşetleri alarak etkinliğin kitap günleri için yapıldığının farkına vardılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da kitap fuarının her zaman yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek “İnsanlarımızın kitaba ilgisi her geçen gün artıyor. Öğrencilerimiz okuyor. Bizleri ileriyle götürecek olan yegâne araç kitaplardır. Bir şehri şehir yapan kültür ve sanattır. Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz kitap fuarı ile öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm kitapseverleri en seçkin edebiyat eseriyle buluşturuyoruz.” dedi.

Şehir muhtelif noktalarındaki ağaç dallarına kitap asılarak 8-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Kitap Günlerine davet için farkındalık çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Dinçer, herkesi kitap fuarına davet etti.

Ağaçlara asılan kitaplar konuyla ilgili konuşan vatandaşlar çok güzel bir farkındalık olduğuna dikkat çekerek hediye kitaplar için Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.