Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Aksaray’da Devlet Övünç Madalyası Beratı Tevcih Töreni

Aksaray’da Devlet Övünç Madalyası Beratı Tevcih Töreni
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2023 15:29

Cumhurbaşkanlığı ile eş zamanlı olarak tüm Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni Aksaray’da Valilik makamında gerçekleştirildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaraylı şehitlerin ailelerine “Devlet Övünç Madalyası ve Berat’larını takdim etti.

Vali Aydoğdu: “Rabbim bizleri şehitlerimize layık etsin”

Vali Aydoğdu; vatan ve millet için tüm kutsal değerler için şehadet şerbeti içen şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Vatan; bayrak ve ezan için şehit düşen vatan evlatlarının asla unutulmayacağını onların emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Vali Aydoğdu; “Şehitlerimizden Allah razı olsun. Mekânlarını cennet eylesin. Rabbim bizleri onlara layık etsin”dedi.

Törende daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı” Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tarafından Şehit Kadir Yıldız’ın babası Atay Yıldız ile Şehit Şahin Sarılmaz’ın babası Şenol Sarılmaz ve Şehit eşi Gülnur Sarılmaz’a takdim edildi.

Vali Aydoğdu törenin ardından şehit yakınları ile bir süre sohbet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.