Dolar 32,4563
Euro 34,8765
Altın 2.433,76
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Aksaray’da “Karmakarışık” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek

Aksaray’da “Karmakarışık” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2024 19:56

Aksaray Belediyesi, vatandaşlara eğlenceli bir haftasonu geçirmeleri için yeni bir tiyatro oyunu ile kapılarını aralıyor.

Yılın her döneminden her yaş grubuna yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Aksaray Belediyesi, yetişkinliklere yönelik düzenlediği ‘’Karmakarışık’’ isimli tiyatro oyununu tiyatro severlere için sahneletecek. Ray Cooney’in yazdığı Fazıl Somuncuoğlu’nun uyarlayarak yönettiği tiyatro oyunu 17 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Aksaray Kültür merkezinde sahnelenecek. Ücretsiz olarak vatandaşların izleyebileceği oyun 2 perdeden oluşuyor.

Aksaray’da 5 yılda binlerce sosyal ve kültürel etkinlik düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tüm vatandaşları tiyatro oyununa davet etti. Başkan Dinçer, düzenledikleri sosyal ve kültürel etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Görev sürecimiz boyunca düzenlediğimiz etkinliklerimize yoğun katılımlar oldu. Bizlerde vatandaşlarımızın bu ilgisine kayıtsız kalmayarak Aksaray tarihinin en fazla sosyal ve kültürel etkinliklerinin düzenlendiği bir dönemi geride bıraktık. Bu etkinliklerle il dışından ülke çapında adından övgü ile söz ettirmiş isimleri şehrimize davet ettik. Bu sayede hem vatandaşlarımıza büyükşehirlerdeki imkanları sunmuş olduk hemde şehrimizin tanıtımını bu etkinliklerle duyurmuş olduk.

Yeni dönemde de bu tür etkinliklerimizin sayısını artıracağız. Biz biliyoruz ki belediyecilik sade altyapı ve üst yapıdan ibaret değildir belediyecilik, sosyal kültürel ve sanatsal imkanlar da sağlama alanıdır.’’ Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.