Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Aksaray’da Nerede Kalınır?

Aksaray’da Nerede Kalınır?
Aksaray Anadolu AŞ
21 Şubat 2022 23:05

Aksaray’a ilk kez gelen ve bölgeyi gezmek isteyenler için kalacak yer son derece önemlidir. Aksaray’da Nerede Kalınır? Aksaray Otelleri ve çok daha fazlasını yazı içeriğimizde bulabilirsiniz.

Otel Ahsaray

Aksaray merkeze oldukça yakın olan Ahsaray Otel uzunca süredir hizmet veren kaliteli bir oteldir. Otel içerisinde sigara içme alanları, mescid, eğlence alanları bulunmaktadır. Aile olarak konaklamak isteyenler içinde son derece ideal bir otel olduğunu söylemekte yarar var.

Adres: Taşpazar Mah. E-90 Karayolu No:1 Merkez/Aksaray

aksaray'da nerede kalınır

Grand Saatçioğlu Otel

Merkezde yer alan Grand Saatçioğlu Otel son derece geniş bir kompleks ve müşterilerine harika anlar yaşatmak için tam anlamıyla hizmetler sunuyor.  İçerisinde spor salonu, sauna gibi alanlar var. Ayrıca oyun odaları ve dinlenmek isteyenlere özel olarak odalarda var. Aksaray merkezde yer alan bu otel kaliteyi sevenler için son derece ideal olacaktır.

Adres: Minarecik Mah. Turizm Cad. No. 3, Merkez/Aksaray

Süvari Otel

Otel odalarını çok fazla sevmeyen kendisini evinde hissetmek isteyenlere özel olarak sunulan pek çok hizmet Süvari otel de vardır. Bu nedenle rahatına düşkün olanlar için ideal bir tercih olacaktır. Restoran, otopark ve havalimanına servis gibi imkanlar sunan Süvari otel bölgedeki en uygun fiyatlarla hizmet veren otel olarak da ön plana çıkıyor.

Adres: Taşpazar Mah. 800. Sok. No:3 Merkez/Aksaray

Liva Hotel Aksaray

Aile olarak gelenler için oldukça uygun bir otel olan Liva Hotel Aksaray misafirlerine ev ortamını sunuyor. Odalarda klima, TV, internet ve ekstra yaşam alanları ile birlikte kesinlikle rahat etmek mümkün olabiliyor. Aksaray merkezde yer alan Liva Hotel Aksaray tercih edilebilir.

Adres: Hacı Hasanlı Mahallesi, 705.Sk. Merkez/Aksaray

Ağaçlı Otel

Aksaray’ın belki de en güzel ve dikkat çeken oteli olarak ön plana çıkıyor diyebiliriz. Ağaçlı otel büyük restoranı ve kendisine özel yürüyüş alanı ile kesinlikle ilgi çekiyor. Aksaray’a geldiğinizde kaliteli ve elit bir mekanda konaklamak isterseniz en ideal yer olacaktır.

Adres: Çiftlik Mah. Nevşehir Kavşağı Merkez/Aksaray

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.