Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
29°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 27°C

Aksaray’da yeni kurulacak partinin hazırlıkları tamamlandı

Aksaray’da yeni kurulacak partinin hazırlıkları tamamlandı
23 Ekim 2024 16:27

Kurucu İl Başkanı Ali Karakuş, partinin ahlak ve adalet temelleri üzerine inşa edileceğini belirterek, tüm hemşehrilerini büyük buluşmaya davet etti.

Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde 28 Ekim Pazartesi günü Ankara’da ismi ve tüzüğü açıklanacak olan yeni parti için Aksaray’da hazırlıklar son aşamaya geldi. Aksaray Kurucu İl Başkanı Ali Karakuş, parti binasının tadilatının tamamlandığını ve mobilyalarının yerleştirildiğini duyurdu. “Sadece tabelamızı asmak kaldı,” diyen Karakuş, partiye gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Partinin kuruluş toplantısına Aksaray’dan katılımın oldukça yoğun olacağı bekleniyor. Başkan Karakuş, başlangıçta minibüslerle gitmeyi planladıklarını ancak katılımcıların çoğunun kendi araçlarıyla gitmeyi tercih etmesi nedeniyle planı değiştirdiklerini açıkladı. Aracı olmayanlar için ise, pazartesi sabahı saat 06:30’da öğretmenevi önünden otobüsler kaldırılacak. Büyük toplantı, saat 13:00’te Ankara ATO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Bu toplantıda, partinin ismi, tüzüğü, divanı ve kurucular kurulu resmen açıklanacak.

Başkan Ali Karakuş, partinin temel ilkelerinin akıl, ahlak, liyakat ve adalet olacağını belirterek, genel başkan Ağıralioğlu’nun bu vizyonu üzerine partinin inşa edileceğini vurguladı. “Düne kadar bir parti meselemiz vardı ama bugün meselemiz memleket meselesine dönüştü,” diyen Karakuş, tüm Aksaraylı hemşehrilerini bu önemli güne tanıklık etmeye davet etti.

Bu toplantı, Yavuz Ağıralioğlu önderliğinde yeni bir siyasi hareketin ilk adımı olarak görülüyor ve Aksaray’da büyük bir heyecan yaratmış durumda. Partinin merkezi hedefinin millet olduğunu belirten Karakuş, 28 Ekim’de yapılacak açıklamalarla Türkiye’nin yeni siyasi aktörlerinden biri olarak sahneye çıkacaklarını ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.