Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaraylı yazarlar, okurları ile Kitap Günlerinde buluşuyor

Aksaraylı yazarlar, okurları ile Kitap Günlerinde buluşuyor
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ekim 2022 23:45

Aksaray Belediyesi kitap günlerinde Aksaraylı yazarları, okurlarla buluşturuyor. Aksaraylı yazarlar yoğun ilgi görüyor.

Aksaray Belediyesi kitap günlerinde Aksaraylı yazarları, okurlarla buluşturuyor. Aksaraylı yazarlar yoğun ilgi görüyor.

Aksaray Belediyesi, geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı kitap günlerinde yazarla okurları buluşturmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası platformlarda adından söz ettirmiş 50’den fazla yayınevinin katıldığı kitap günlerinde ulusal yazarların yanı sıra Aksaraylı yazarlarda okuyucuları ile buluşuyor. Kitapseverler Aksaraylı yazarların düzenlemiş olduğu söyleşilerini dikkatle takip ederken yazarlara ait kitapları imzalatmayı da ihmal etmiyor.

Kitap günleri etkinliği kapsamında yapılan 5 günlük süreç içerisinde Aksaraylı Yazarlardan, Mustafa Fırat Gül, Mehmet Duraklı, Hakan Öztürk, Berat Özdemir, Gündoğdu Yıldırım ve İbrahim Bektaş söyleşilerini gerçekleştirdiler. Önümüzdeki günlerde ise 13 Ekim Perşembe günü Mustafa Afşar ve İshak Pekgöz; 14 Ekim Cuma Günü Okan Öcal, Ahmet Kuşsan; 15 Ekim Cumartesi Günü Gamze Atalay; 16 Ekim Pazar Günü ise İrfan Altan okurları ile buluşacak.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen Aksaraylı Yazarlar, şehrin tarihi kültürü, doğal güzellikleri, şiirleri ve türküleri ile ilgi yazdıkları kitaplar hakkında duygu ve düşüncelerini okurlarla paylaşıyor. Kitap Günlerine katılan vatandaşlar, tanınmış isimlerin yanı sıra Aksaraylı yazarları tanımanın da güzel bir deneyim olduğunu söylediler. Vatandaşlar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve emeği geçen tüm Belediye ekiplerine teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.