Dolar 32,5272
Euro 34,7165
Altın 2.486,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Aksaraylıların gönüllerini yeniden fethetmeye hazırız

Seçim öncesinde çok büyük bir azim ile çalışmalarını gerçekleştiren, ulaşılmadık hane bırakmadan köy ve kasabalardan ziyaretlerini sürdüren Turan YALDIR bu seçime girmeden halkın gönlünde ayrı bir yer kazandı..

Aksaraylıların gönüllerini yeniden fethetmeye hazırız
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ekim 2015 17:04

Aksaraylı vatandaşlar ise Turan YALDIR’ın en büyük başarısı için ise şunları söylüyor. “Her işin ve söylemin başında ‘Önce Aksaray’ vurgusu yapan veklimiz yerel sorunları gündeme taşıması ile Aksaray’ın sıkıntılarını ortaya çıkardı. Artık bizler daha net ifadelerle sorgulamaya ve yüksek sesle hakkımızı aramaya başladık. Aslında bizler vekillerimizden çok birşey istememiştik. Seçimlerden sonra unutmasınlar yeterdi. Ama malesef bu sitemimizi bir tek Turan vekilimiz duydu. Aksaraylı düğünümüz var dedi 7 Haziran gecesi dahi koştu geldi cenazemiz var dediler tabuta bir omuz atan da acımızı paylaşan da o oldu. Hal böyle iken biz neden hala düşünelim, alternatif arayalım. Biz Turan vekilimizden yanayız ondan tarafız çünkü o da bizden taraf bizden yana.” Son olarak görüşlerini aldığımız Turan YALDIR ise şunları kaydetti. Ham olsun Eskil’den Ortaköy’den Gülağaç’dan, Sarıyahşi’den, Güzelyurt’tan, Ağaçören’den ve nihayetinde Aksaray’dan iktidara yürümek için artık her şey tamamdır. Aksaray, sevdalılarıyla tertemiz bir geleceğe uzanacak, 13 yıldır terk edilmişliğin hesabını soracaktır. Huzurlu ve güvenli bir Aksaray için her şey tamam. Tüm yüreğimiz ile gücümüz ile Aksaray’a hizmet için hazırız. Aksaraylıların gönüllerini yeniden fethetmeye hazırız. Gelecek bizlerin ve inanmış Aksaraylıların ellerinde yükselecektir. Hemşehrilerime güveniyor, onlara inanıyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan diyorum. Seçim çalışmalarımızda emeği geçen, katkısı bulunan Aksaray İl Başkanlığımıza, ilçe başkanlarımıza, teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Gittiğimiz yerlerde yükümüze omuz veren genç arkadaşlarıma, duaları ile gönüllerine basan amca ve teyzelerime duyduğum minneti belirmek istiyorum. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.