Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksarayspor takım otobüsüne kavuştu!

Aksarayspor takım otobüsüne kavuştu!
Aksaray Anadolu AŞ
21 Eylül 2020 19:54

Aksaray’ı Misli.com 3. ligde temsil eden Aksaray Belediyespor takım otobüsünün olmaması camiada ve taraftarı derinden üzerken konu üzerinde büyük hassasiyet gösteren Kulüp Başkanı Uzman Dr. Türkcan Coşkun taraftarın sesine kulak vererek düğmeye bastı.

Aksarayspor, yeni takım otobüsüne kavuştu. Siyah beyazlı yöneticilerden ve Yeni Aksaray seyahat firması yetkililerinden İbrahim Yumuşak tarafından otobüsün dış giydirmesi yaptırıldı.

Aksarayspor’un her zaman yanında olan Yeni Aksaray Seyahat firması yetkilerinden İbrahim Yumuşak yeni sezonda siyah beyazlı yönetimde yer alarak Aksarayspor’un en büyük sorunu olan takım otobüsü hasretide sona erdi.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri de siyah beyazlılara takımın otobüs kazandırmak için verilen mücadelenin mutlu son bitmesi ile büyük bir sevinç yaşadı.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun’un başkanlık koltuğuna oturması ile yönetim kuruluyla takımın antrenman sahası ve tesisleşme yönünde olan Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçer ile yaptığı girişimler ile de yıllar sonra kulübün hem kendi tesisi ve hem de antrenman sahasını kavuşturulmasında önemli rol üstlenildi.

Şehrin tanıtımında büyük rol üstlenecek ve adeta Türkiye’yi karış karış gezecek ve sadece gidişte 9652 km yol kat edecek Aksarayspor’a takım otobüsü kazandırılması için yapılan çalışma ile kulübün yıllardır kanayan yarası olan takım otobüsü Yeni Aksaray Seyahat firmasının katkıları ile kulübün hizmetinde olacak.

Siyah beyazlıların yıllar sonra takım otobüsü hasretini bitmesi ile Yeni Aksaray Seyahat İbrahim Yumuşak tarafından giydirilen takım otobüs ile siyah beyazlı yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuların kulübün fahri başkanı olan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti. Aksarayspor takım otobüsü ile futbolcular şehirde tur attı.

Siyah beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynanacak Bergama maçına giydirilmiş kulüp otobüsü ile gidecek olması taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun ise Aksarayspor’un takım otobüsü hasretini dindiren Yeni Aksaray seyahat firması ailesine ve yönetim kurulunda yer alan İbrahim Yumuşak’a bütün Aksarayspor sevdalıları ve yönetim kurulu adına da teşekkür etti..

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.