Dolar 32,4937
Euro 34,7859
Altın 2.441,89
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Aktürk’ten Ramazan Bayramı mesajı

Aktürk’ten Ramazan Bayramı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Nisan 2024 21:50

Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımlayan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, bayramların millet olma şuurunun şekillendiği özel günler olduğunu vurguladı.

Bayramların, köklü geçmişin ışığında geleneklerin geleceğe aktarılmasında önemli bir yer tutan, önemli bir zaman dilimi olduğunun altını çizen Başkan Aktürk, AK Parti Aksaray teşkilatlarının, her kademeden teşkilat mensupları ile Ramazan ayının güzelliklerini şehrin her noktasında gerçekleştirilen programlar ve ziyaretlerle Aksaray halkı ile paylaştığını ifade etti.

Aktürk, “Ana kademe başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte her mahallemizi kapsayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Ramazan ayını verimli geçirmeye çalıştık. Kadın Kollarımız hane ziyaretleriyle gönüllere dokunmaya çalıştı. Gençlik Kollarımız ‘İftara Beş Kala’ programlarıyla vatandaşlarımızdan tam not aldı. Bizler her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da vatandaşlarımızın yanında olduk. Onlarla çeşitli platformlarda hasbihal etme, dertleşme imkânı yakaladık. Müminler ancak kardeştir ilahi fermanına uygun şekilde hareket ederek duygularımızı paylaştık” dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak 9 Nisan 2024 Salı Arefe günü saat 15.00’de bayramlaşma programı düzenleyeceklerini kaydeden Aktürk, “Tüm hakkımızı ve değerli teşkilat mensuplarımızı bayramlaşma programımıza davet ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.