Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Altınsoy: Lafla peynir gemisi yürümüyor

Altınsoy: Lafla peynir gemisi yürümüyor
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2020 17:26

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, belediyelere yapılan ek ödenek konusunda sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

Başkan Altınsoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Aksaray ailesi olarak çalışmalarımızı hem yerelde, hem de genelde yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz.
Normale dönüş süreci ile birlikte hızımızı artırarak, şehrimizin kazanımlarını artırmak adına valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatımız, STK ve Oda başkanlarımız ile gecemizi gündüzümüze katarak, taş üstüne taş koymanın derdindeyiz.

Bugün, adını anma gereği dahi duymadığım bir siyasi parti il başkanının açıklamasını esefle okudum. Şehrimize kazandırılan hizmetlerden rahatsız olmaları gerçekten beni şaşırttı. Daha kendi içlerinde barışı sağlayamayanlar, kimlerle beraber olduklarını, kime hizmet ettiklerini, kimlerle yol yürüdüklerini dahi netleştiremeyeler, bizim hizmetlerimizden rahatsız olduklarını beyan etmektedirler. Maalesef lafla peynir gemisi yürümüyor.

Bizler, AK Parti ailesi olarak bakanlık ve kurum kapılarını aşındırarak, ek ödenek aktarımı, proje desteği, yatırımların alınması, istihdamın artırılması, şehrimizi ileriye taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda önceden olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan çalışarak, hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Şehrimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır.

Aksaray’ımızın Hükümetimiz tarafından yapılan hizmetlerden daha fazla istifade etmeye ihtiyacının olduğu bilinci ile hareket ederek, çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz, lafla değil icraatları ortaya koyarak yolumuza devam edeceğiz.”

YORUMLAR
  1. blank Bir Vatandaş dedi ki:

    “Şehrimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır.”

    demek ki ek ödenek almayan ilçelerimiz (Güzelyurt ve Ağaçören) buna layık, oldukları gibi ek ödenekten faydalanmalarına gerek yok!!!!