Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ASÜ’lülerden Şehit Eren Bülbül’e vefa kütüphanesi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri şehit Eren Bülbül için Eskil İlçesi Büğet Köyü’nde bir kütüphane oluşturdu. Kütüphanenin ismi ise “Şehit Eren Bülbül’e Vefa Kütüphanesi” olarak belirlendi..

ASÜ’lülerden Şehit Eren Bülbül’e vefa kütüphanesi
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2017 16:07

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri şehit Eren Bülbül için Eskil İlçesi Büğet Köyü’nde bir kütüphane oluşturdu. Kütüphanenin ismi ise “Şehit Eren Bülbül’e Vefa Kütüphanesi” olarak belirlendi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencileri, ASÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aysun Yemen eşliğinde, yaklaşık 1 ay süren bir çalışma gerçekleştirdi. Bu süre içerisinde kütüphane için kitaplar toplandı, kırtasiye malzemeleri temin edildi ve kütüphanenin kurulacağı okulun bakım gerektiren bazı bölümlerinde tadilat ve boyamalar yapıldı. Düzenlenen etkinliğe dair bir değerlendirme yapan ASÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aysun Yemen, hayata dokunan çalışmalar yapmak arzusunda olduklarını belirtti. Topluma duyarlı, vatanına ve milletine hizmet etmeyi kendine şiar edinen gençlerle geleceğe daha emin adımlarla ilerlenebileceğine inandıklarını kaydeden Yemen, “Şehit Eren Bülbül kardeşimizin nezdinde tüm şehitlerimizi anmak ve köy okullarımızda da unutulmamalarını sağlamak amacıyla bu işe emek ve gönül verdik. Bu çalışmamızda başta Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Şahin olmak üzere bize katkı veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Aysun Yemen, kütüphanenin kurulduğu Şehit İbrahim Er İlköğretim Okulu yöneticilerinin ve Muhtarlığın da kendilerine destek sağladığını, el birliği içinde yapılan bu ve benzeri çalışmaların toplumun kucaklaşması anlamına da geldiğini söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.