Dolar 32,4714
Euro 34,5590
Altın 2.474,93
BİST 9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 24°C
Cum 22°C
Cts 20°C

ATSO Metal Fuarına katılım gösterdi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen WIN EURASIA Metalworking Fuarına katılım gösterdi.

ATSO Metal Fuarına katılım gösterdi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2017 13:57

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen WIN EURASIA Metalworking Fuarına katılım gösterdi.

WIN EURASIA Metalworking 09-12 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Hannover Fairs Turkey tarafından organize edilirken, 12.733 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen WIN EURASIA Metalworking Fuarı, 480 katılımcıyı ve çeşitli sektörlerden ve ülkelerden 29.821 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayarak başarısını sürdürmeye devam etti.

Üyeleri için fuar katılımlarına devam ettiklerini belirten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ IGEME’nin (Turkiye İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi) sektörel raporuna göre Türkiye’nin ihraç ettiği imalat makinalarının başında metal biçimlendirme türleri geliyor ve bunlar makina ihracatının %77’sini oluşturuyor. Geri kalan ihracat oranı ise metal kesme makinalarına ait olduğu için üyelerimizin bu fuarda yer almasını istedik.

Pazarların en büyüğü ve en kapsamlısı olan fuar organizasyonları üyelerimiz için önemli bir alan olmakla beraber ticaretleri içinde büyük önem arz etmektedir. Yeni teknoloji ve ürünlerin sergilendiği fuarlarda üyelerimiz son teknoloji ile buluşmuşlardır.

Metalworking EURASIA gelişen konsepti ile imalat endüstrisinin profesyonellerine çeşitli ürünler ve çözümler sunmaya devam etmektedir. Bizlerde üyelerimiz için bu tür fuarlara katılım göstermeye devam edeceğiz” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.