Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO üyeleri Kapı Fuarı’na katıldı

Dünya kapı sektörünü buluşturan 10. Uluslararası Kapı Fuarı, 14-17 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Fuarda ahşap işleme makinaları ve kapı üretim teknolojileri de yer aldı..

ATSO üyeleri Kapı Fuarı’na katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ocak 2016 13:12

200’e yakın firmanın katıldığı 10. Uluslararası Kapı Fuarı’nda 1500’ün üzerinde farklı ürün sergilendiği fuara Aksaray’dan da sektörün önemli firmaları katıldı… Anahtar teslimi ‘kapı fabrikası’ kuran firmaların da boy gösterdiği fuarda ahşap kapı, çelik kapı, mobilya kapı, otomatik kapı sistemleri, kilit kapı kolu ve menteşenin yanı sıra kapı üretiminde kullanılan ahşap işleme makinaları, kapı üretim teknolojileri ile kapı ve mobilya yan sanayinde kullanılan malzemeler de yer aldı.

Dünya kapı sektörünün en önemli buluşma noktası kabul edilen 10. Uluslararası Kapı Fuarı’nın ekonomiye de çok ciddi katma değer sağlaması bekleniyor. Fuar, 3 bini yabancı, 15 bini yerli toplam 18 bin ziyaretçiye ev sahipliğe yaptı.

İnşaat ve mobilya sektörünün de yakından takip ettiği fuara Aksaray’dan yoğun bir katılım gerçekleşti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş 10. Uluslararası Kapı Fuarının İnşaat ve mobilya sektörü ile uğraşan üyeleri açısından büyük yarar sağladığına dikkat çekti. Geleceğin trendleri son moda tasarımlar ve yeni üretim teknolojileri Kapı Fuarı’nda firmaların yeni ürünlerini, tasarımlarını, yılın trendlerini canlı olarak görebilir, dokunabilir, alternatif seçenekler ile kolaylıkla kıyaslayabilme imkanı bulduklarını kaydetti.

Kapı Fuarı’ında Son moda kapı modellerinin yanı sıra Ağaç işleme makinaları ve Mobilya yan sanayinin lider firmaları ile üyelerinin Yeni Kapı Üretim teknolojilerinin yanı sıra Ağaç işleme ve Mobilya sektöründeki teknojik değişimi de yakalama fırsatı bulduklarını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.