Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

ATSO’dan eğitime tablet desteği

ATSO’dan eğitime tablet desteği
Aksaray Anadolu AŞ
21 Aralık 2020 19:33

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Covid-19 Pandemisinin etkisini gösterdiği ve uzaktan eğitimin devam ettiği süreç içerisinde yardıma ihtiyacı olan öğrencilerin yanında olabilmek adına Milli Eğitim Müdürlüğüne Tablet teslim etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Çınar’dan oluşan ATSO Heyeti, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret ederek tabletleri teslim ettiler.

Konu hakkında açıklamada bulunan ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ülkemiz genelinde başlatmış olduğu ve 365 Oda, Borsamızın katılım gösterdiği tablet yardımı kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak tabletlerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Covid-19 Pandemi dönemi boyunca eğitim- öğretim hayatının uzaktan işlenmesi ve çok sayıda öğrencimizin tablet eksikliğinden dolayı uzaktan eğitimlere katılmaması nedeniyle başlatılan bu çalışma içinde bulunduğumuz dönemde birçok öğrencimizin eğitimine katkı sağlayacaktır. TOBB camiamız bugüne kadar sosyal proje kapsamında eğitime her daim en büyük desteği veren kuruluşların başında yer almıştır. Bizlerde çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin de desteği ile şehrimizde bu tür projelere ve desteklere büyük önem veriyoruz. İnşallah yaptığımız tablet desteği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılarak onların eğitim hayatına katkı sağlayacağız. Bu anlamda bizlere yardımcı olan Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’a da teşekkür ediyor, tabletlerimizi kullanacak öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.