Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

ATSO’dan ilçe esnaflarına ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) heyeti Ağaçören’de düzenlenen Girişimcilik Kursu Sertifika töreni kapsamında Sarıyahşi ve Ağaçören esnaflarını da ziyaret etti..

ATSO’dan ilçe esnaflarına ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
1 Haziran 2016 16:17

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Koyuncu, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurul üyeleri Ağaçören’deki girişimcilik kursu sertifika töreni sonrası ilçe esnaflarını ziyaret etti.

ATSO heyetini işyerlerinde görmekten onur duyduklarını ifade eden bölge işletmecileri ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederken, bölgenin Aksaray ekonomisine büyük katkı sağladığını bunun için protokol üyelerinin kendilerini yalnız bırakmamaları gerektiğinin altını çizdi.

KAYMAKAMLARA PLAKET

Sarıyahşi ve Ağaçören Kaymakamlığını da ziyaret eden ATSO Heyeti Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz’a plaket takdim etti.

Girişimcilik Kursu Sertifika töreninde konuşan Ağaçören Kaymakamı Erkan Yılmaz, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın ve ATSO Heyetinin bölge halkına yapmış olduğu çalışmalardan onur duyduklarını her şeyden önemlisi bölge esnaflarının yanında olduklarını bir kez daha göstermelerinden dolayı müteşekkir olduklarını belirtti.

KOÇAŞ “ BÖLGE ESNAFI EKONOMİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR ”

Sertifika töreninde konuşan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu konuşmasında; “ Ağaçören’deki programımız öncesinde Sarıyahşi ilçemizi ziyaret ettik. Orada ki esnafımızın ve üyelerimizin çalışmalarını yakından takip etme imkânı bularak onların yanında olduğumuzu gösterirken aynı şekilde Ağaçören ilçemizdeki esnaflarımızı da ziyaretimizde bizleri son derece güzel ağırlayan ve sıcakkanlı ev sahipliğini gösteren tüm bölge halkımıza teşekkür ediyorum.

Bizler her zaman bölge esnafının önemine vurgu yaptık. Bu noktada bölge istişare toplantıları düzenleyerek üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm yolu bulmaya çalıştık. Bugün ilçelerimiz ilimiz ekonomisine büyük bir katkı sağlamaktadır. Bunu görmezden gelerek esnafımızı yalnız bırakmak bizim âdetimize ters bir durumdur.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölge halkının yanında olacağımızı bir kez daha belirterek programın düzenlenmesin emeği geçen arkadaşlarıma ve bizlere ev sahipliği yapan Sarıyahşi ve Ağaçören halkımıza, esnafımıza teşekkür ediyorum” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.