Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

ATSO’dan Vali Pekmez’e veda yemeği

ATSO’dan Vali Pekmez’e veda yemeği
Aksaray Anadolu AŞ
3 Kasım 2018 18:01

Aksaray İş Dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz günlerde açıklanan kararname ile Adıyaman Valiliğine atanan ilimiz Valisi Aykut Pekmez ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen programa Vali Aykut Pekmez, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ve ATSO Yönetim ile Meclis üyeleri katılım gösterdi.

İlimize ve sanayimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı konuşmasında; “Aksaray’a bu zamana kadar verdiği tüm hizmetlerden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Halkın içerisinde olan ve halkın gönlünde taht kuran bunlarla birlikte iş dünyasını da ihmal etmeyerek sürekli esnafın ve sanayicinin yanında olan Valimiz Aykut Pekmez’i Aksaray halkı ve sanayici unutmayacaktır. Şehrimiz son yıllarda atanan İdarecilerden yana yüzü hep gülmektedir ki Aksaray’da çalışan her insanı bağrına basmıştır. Bu anlamda bu duygu ve düşüncelerimiz ile 10 Bin yıllık kadim tarihi olan Evliyalar, yiğitler ve Dürüst İnsanlar şehri, Hasandığı’nın Yüz akı Somuncu Baba’nın, Genç Osman’ın, Yunus Emre’nin Tapduk Emre’nin diyarı Şehr-i Sülaha ve iş dünyamız adına Valimize bir kez daha teşekkür ediyor Yeni Görev yeri olan Adıyaman’da başarılar diliyoruz” Dedi.

Aksaray İş Dünyasına ve Aksaray Halkına görev süresi boyunca kucak açmalarından dolayı teşekkür eden Aksaray Valisi Aykut Pekmez’de bu şehri hiçbir zaman unutmayacağının altını çizerek bu zamana kadar OSB Yönetiminde ve ATSO Yönetimindeki çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’a teşekkür ederek başarılar diledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.