Dolar 32,4914
Euro 34,8060
Altın 2.474,94
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Aydoğdu: Refah, huzur ve güvenliğimiz için yeniden AK Parti

Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Ayhan Gümüşay, Mustafa Alakuş, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Veli Özkaraca, Süleyman Canbulut ile birlikte Zincirli Mahallesi ve Vehbibey Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti..

Aydoğdu: Refah, huzur ve güvenliğimiz için yeniden AK Parti
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ekim 2015 15:15

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaflarla hasbihal eden Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, 1 Kasım seçiminde AK Parti’ye destek istedi. Vatandaşlara seçim çalışmaları kapsamında bilgiler veren Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Türkiye’nin son 3 – 4 ayda yaşadığı sıkıntıların Türkiye’nin tek başına iktidarsızlıktan kaynaklandığını belirten Milletvekili Adayı Aydoğdu, “1 Kasım’da önce Allah’ın izni, sonra da sizlerin desteği ile yeniden tek başına iktidar olacağız inşallah. Bizim amacımız şu parti bu parti değil. Bizim amacımız Türkiye’yi huzur ve refaha kavuşturmak; Tıpkı geçmiş 13 yılda olduğu gibi. 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye ciddi bir kaosa girdi. Milyonlarca vatandaşımız yaşanan sıkıntı ve durumların farkında. Türkiye’mizi yeniden canlandırmak, yeniden huzur ve refaha kavuşturmak için şimdi sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Heyeti coşkuyla karşıladı. 1 Kasım seçiminde destek vereceklerini belirten vatandaşlar, “Elbette destek vereceğiz. Görünen köy kılavuz istemez. 13 yıllık iktidar döneminde neydi, şimdi 3 – 4 aylık dönemde ne oldu. Hepimiz her şeyin farkındayız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Desteklerimiz sizinle” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.