Dolar 32,5075
Euro 34,8116
Altın 2.487,60
BİST 9.559,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ayhan Erel’den Türk bayrağı ile ilgili kanun teklifi

Ayhan Erel’den Türk bayrağı ile ilgili kanun teklifi
Aksaray Anadolu AŞ
8 Kasım 2020 16:00

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Türk bayrağının milli bayramlarda kamu kurum ve kuruluşları yanı sıra her nevi şirket ve müessesede ve vatandaşların kendi konutlarına asmasına ilişkin kanun teklifi verdi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; Türk Bayrağı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifini Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanlığına sundu.

Milletvekili Erel, yapmış olduğu açıklamada;

“Yüce Türk Milletinin Hakk’a, bayrağa, bağımsızlığa, milli birlik ve beraberliğe duyduğu inanç ve bağımlılık tüm dünya ülkelerine örnek olmuştur. Türk töresinde vatan, millet ve bayrak sevgisi her şeyden önce gelmektedir. Yüce Türk Milletinin ve devletinin bölünmez bütünlüğünün, millî birlik ve beraberliğinin yegâne sembolü Türk bayrağının resmî bayram günlerinde; kamu kurum ve kuruluşlarında, Türk tabiiyetindeki her nevi şirket ve müesseselerde ve Türk vatandaşlarının yerleşik olduğu konutlarda asılması millî duygularının, milli birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesini sağlayacağı düşüncesindeyim. Bu yüzden Türk Bayrağımızı milli bayram günlerinde yurdumuzun her bir köşesinde dalgalanması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına ilgili kanun teklifimi sundum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in vermiş olduğu kanun teklifi şu şekilde;

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.