Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 13°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
13°C
Hafif Yağmurlu
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Başkan Ağır İYİ Parti İl Başkanları Çalıştayı’na katıldı

Başkan Ağır İYİ Parti İl Başkanları Çalıştayı’na katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2022 00:28

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 81 il başkanı ve genel başkan yardımcılarının katıldığı iki gün süren çalıştay sona erdi.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 81 il başkanı ve genel başkan yardımcılarının katıldığı iki gün süren çalıştay sona erdi. Ankara’da düzenlenen çalıştaya katılan Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır çalıştayın ardından Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile bir araya geldi.

Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Aksaray’a selam yolladığını söyleyen İl Başkanı Ağır Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Aksaray’ı çok önemsediğini dile getirdi.

Koray Aydın’ın fahri Aksaraylı olduğunu hatırlatan Ağır “Koray Başkanımızın yarı Aksaraylı olduğunu ve kendisinin Fahri Aksaraylıyım dediğini sanırım ilimizde bilmeyen yoktur. Kendisiyle birebir görüşmemizde teşkilatımızın çalışmalarından ve her geçen gün üye sayımızın artışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koray Başkanım ‘Aksaray benim ikinci memleketim. Gençliğimin en güzel yılları Aksaray’da geçti. Hala yakın dostlarımızla orada görüşmekteyiz. Bu seçimlerde İyi Parti Teşkilatı’na ve İyi Parti’ye Gönül verenlerin bize güzel haber vereceklerinden eminim’ dedi. Koray Başkan’ım tüm Aksaraylı hemşerilerimize ve tüm İyi Parti Teşkilatı’mıza selam ve sevgilerini iletmemizi istedi” diye konuştu.

“SEÇİM BARAJIYLA OYNANMASI BİTİŞİN GÖSTERGESİDİR”

İyi Parti İl Başkanı Faruk Ağır iki gün süren çalıştayı değerlendirdi. İyi Parti Genel Merkezi’nin düzenli olarak düzenlediği ve il başkanlarının katıldığı çalıştayın çok verimli geçtiğini söyledi.

“Yarın seçim olacakmış gibi hazırız, her zamankinden daha güçlüyüz. Olabilecek bir seçimde Türkiye ve Aksaray İyi Parti iktidarıyla bu zor günleri geride bırakacak” diyen İl Başkanı Ağır “İyi Parti’nin üzerinde çalıştığı ve Türkiye kamuoyuna kabullendirdiği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem üzerine il başkanlarına bilgilendirme yapıldı. Hepimiz bilmekteyiz ki Başkanlık Sistemi artık çökmüştür. Bugün gelinen noktada bu kangren haline dönüşmüş sistemden kurtulmanın, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmenin ülke açısından daha iyi olacağını bilmekteyiz.

Genel Başkan Yardımcımız Uğur Poyraz güçlendirilmiş parlamenter sistem hakkında ve işleyişi hakkında tüm teşkilatımıza geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirmiştir” dedi. Çalıştayda Cumhur İttifakı’nın yasalaştırmaya çalıştığı seçim barajı hakkında Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın’ın bilgilendirme yaptığını belirten Ağır Cumhur İttifakı’nın seçim yasası ile oynamasının bir bitişin en güzel göstergesi olduğunu belirterek “Yüzde 7’lik seçim barajının, anketlerde Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olarak görünen, halkın büyük bir kısmından teveccüh gören İyi Parti’ye hiçbir zararı olmayacak. Tam aksine seçim barajı İyi Parti’nin lehine olacaktır. Durup dururken seçim barajıyla oynayan iktidar, kendisine bir çıkış aramakta. Bunu hepimiz de yakından görmekteyiz. Bu bitmişliğin, tükenmişliğin en güzel göstergesidir. Zamanında farklı liderler de seçim barajı ile oynamışlardı. Ama kendi seçim barajlarının altında kalmışlardı. Tarih tekerrürden ibarettir” şeklinde konuştu.

“Seçim tatbikatı yapılacak”

Çalıştayda teşkilatların yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde çalışmayı sürdürdüklerini dile getiren Ağır “Seçim sonuçları başta olmak üzere, sandık görevlileri ve seçimde görev alacak tüm partililerimizin ortak bir telekomünikasyon sistemi ile çalışıp yarın seçim olacakmış gibi birkaç seçim tatbikatı yapılması konusunda da çalışmalar başlatıldı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.