Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Başkan Dinçer, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Başkan Dinçer, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mayıs 2023 15:04

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde merkez mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Muhtarların belediye ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Belediye Başkanı Dinçer, Pazar günü yapılacak seçimlerde sadece ülkemizin değil dünyanın kaderinin belirleneceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Aksaray Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye başkan yardımcıları, merkez mahalle muhtarları katıldı.

Belediye hizmet ve projelerinde muhtarların katkı ve desteklerinin yadsınamaz derece önemli olduğuna değinen Belediye Başkanı Dinçer, “Daha öncede olduğu gibi bugünde muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık ve çalışıyoruz. Her zaman Aksaray’ımız için en iyi hizmeti birlikte hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin yapı taşıdır. Belediye olarak bizlerin en büyük yardımcılarıdır” dedi.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine değinen Başkan Dinçer, 28 Mayıs seçim sonuçlarının doğrudan ülkemizi değil tüm dünyayı etkileyeceğini belirterek “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile istikrara ve hizmete devam diyoruz. Cumhurbaşkanımızın muhtarlara büyük önem verdiğini biliyoruz. Bizde bu minvalde çalışarak Doğru Adam ile Türkiye Yüzyılını inşa etmeye hazır ve kararlıyız” dedi.

Pazar günü yapılacak seçimlerde herkesin sandığa giderek oy kullanması tavsiyesinde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, “Bu seçim ülkemiz için kader seçimi olacak. Biz her platformda Cumhurbaşkanımıza destek çağırısında bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar, her konuda kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkür ederek kendi mahalleleri ile ilgili beklentilerini dile getirdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.