Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Başkanlar toplantı için Ankara’ya gidiyor

Başkanlar toplantı için Ankara’ya gidiyor
Aksaray Anadolu AŞ
25 Nisan 2019 19:15

AK Parti’nin 26 – 27 ve 28 Nisan tarihlerinde Kızılcahamam’da gerçekleştireceği kampa AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanları, tüm il, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da katılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında AK Parti’nin 26 Nisan’da Kızılcahamam’da kampa gideceğini söyleyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kampın çok verimli geçeceğini ifade ederek, “Belediye Başkanlarımız Cumhurbaşkanımız ve tüm Bakanlarımızla görüşme fırsatı bulacak.” dedi.

Kampın önemine dikkat çeken Altınsoy sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasını yapacağı önemli bir toplantı olacak. Burada bazı istişareler yapılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, “Yerel Yönetimler” ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan da “Çevre, Şehir ve Kültür” konulu sunumlar yapacak. İlk günün ikinci bölümünde ise İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum tarafından birer sunum yapılacak. Toplantının son gününde ise Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak ekonomi sunumu gerçekleştirecek.

31 Mart Mahalli idareler Seçimlerini masaya yatıracağız. Seçimlerin genel bir değerlendirmesini yapacağız. Bu kampa tüm İl Başkanları, Belediye Başkanları, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız katılacak. Ayrıca İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile İl Genel Meclis Başkanlarımız da katılacak. Ben bu toplantının çok verimli olacağını düşünüyorum. Aksaray’ın bu kamptan eli dolu olarak döneceğine inanıyorum.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.