Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Başkent’teki uyuşturucu operasyonlarında 9 gözaltı

ANKARA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNCE 1-7 MART TARİHLERİ ARASINDA UYUŞTURUCU MADDE İMAL VE TİCARETİ FAALİYETLERİNİ ÖNLENMEYE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU 9 KİŞİ YAKALANIRKEN, ÇEŞİTLİ TÜRDE VE MİKTARDA DA UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ.

Başkent’teki uyuşturucu operasyonlarında 9 gözaltı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mart 2022 10:30

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1-7 Mart tarihleri arasında uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerini önlenmeye yönelik yapılan çalışmalar sonucu 9 kişi yakalanırken, çeşitli tür ve miktarda da uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sincan’daki devriyeleri sırasında şüpheli gördükleri İ.B.Y.’nin ve D.A.’nın üzerinde yaptıkları aramada 7 adet uyuşturucu hap ve 4 gram esrar yakaladı. Kahramankazan’daki Akıncı Yol Kontrol ve Arama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada ise paketlenmiş halde 740 gram toz esrar ele geçirildi. Mamak’ta şüphe üzerine üst araması yapılan üç şahsın üzerinden çıkan 5 gram esrar ele geçirilirken, Gölbaşı Yol Kontrol ve Arama Noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta da 5 gram esrar ele geçirildi. Ekipler başka bir olayda da, Sincan’da B.Ç. ve S.G.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. B.Ç.’nin evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda 154 adet uyuşturucu hap ve içiminde kullanılan 4 aparat ele geçirildi.

Bahse konu 5 olayda uyuşturucu madde ve ele geçen malzemelere el konulduğu, toplam 9 şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.