Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bayan Hentbol takımı kahvaltıda buluştu

Bayan Hentbol takımı kahvaltıda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
29 Eylül 2020 13:20

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımı ve teknik heyeti ile kahvaltıda bir araya geldi.

Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisi Piramit Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Yıldız, Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Başkanı aynı zamanda Aksaray Belediyesi Meclis üyesi Gamze Çelik, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımı ile kahvaltı programında bir araya gelen il yöneticileri her zaman Belediyespor Bayan Hentbol takımının yanında olduklarını söyledi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu “Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımımıza yeni sezonda süper lig yolunda başarılar diliyorum. Bizleri gururlandırıyorsunuz. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Kahvaltı Programında konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımızın gururu Belediyemizin hentbol takımı ile bir araya geldik. Sezon öncesinde istişareler yaptık. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Süper lig yolunda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol Takımı yöneticileri, teknik kadro ve oyuncuları “Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e ve yanımızda olduğunu bildiğimiz bizlere güvenen herkese teşekkür ediyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.